Vi er specialister i laserbehandlinger med over 20 års erfaring

Effektive behandlinger med laser og IPL

LaserCare har mange års erfaring med Laser og IPL. Vi har behandlet siden 1998, og var dermed blandt de første i Danmark, der kunne tilbyde bl.a. permanent hårreduktion med laserbehandling, som fortsat er den mest effektive form for hårfjerning.

Gratis konsultation

Hos os er du i kyndige hænder, og din pris aftales inden opstart af behandling med en GRATIS konsultation, som er påkrævet inden opstart af behandling. Ved den GRATIS konsultation vejledes du om bl.a. priser og antal forventede laserbehandlinger. Konsultationer og behandlinger foretages af vores certificerede laserterapeut Katja Gravesen samt vores dygtige sygeplejersker.

I klinikken anvender vi 2 forskellige typer IPL/Laser, efter dit behandlingsbehov:

  • Nordlys Ellipse
  • Fotona QX Laser

Behandlingerne foretages kun af faguddannet og autoriseret personale.

Se dine behandlingsmuligheder med laser længere nede på siden her, og book en GRATIS konsultation, hvor du kan høre nærmere om forløbet samt prisen på permanent reducering af dine kosmetiske gener.

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed iflg. gældende lovkrav om Kosmetiske Behandlinger med IPL/Laser

Vi kan tilbyde kosmetiske behandlinger med Laser og IPL via LaserCare, idet vores behandlere er certificeret med påkrævede uddannelse iflg. gældende lovkrav samt er registreret i hos Styrelsen for Patientsikkerhed og opfylder derved gældende lovkrav om ansvarlig læge samt sygeplejerske tilknyttet klinikken. Læs om gældende lovgivning her: Styrelsen for Patientsikkerheds Ansvar og retningslinjer ved kosmetiske behandlinger med laser

Styrelsen for Patientsikkerhed foretager jævnligt tilsyn med registrerede klinikker, og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk.

Hos os er du sikker på en tryg behandling, og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.

OBS!

Gratis konsultation

Det bemærkes, at såfremt man har bestilt tid til gratis konsultation, og udebliver, eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 500

Laserbehandlinger bliver udført af LaserCare hos Slagelse Hudpleje Klinik

Behandlinger

Fjernelse af tatoveringer

Nu behøver du ikke længere forsøge at skjule dine tatoveringer, eller være fortvivlet over en utidssvarende eller kikset tatovering. Du kan vælge at få den fjernet permanent med laser, som er en skånsom og ufarlig behandling af uønskede tatoveringer.

Karsprængninger

Hvis du er generet af karsprængninger, kan vi fjerne dem med professionel laserteknik - på både krop og ansigt.

Rynkereduktion

Hold din hud ungdommelig. Hudforyngelse kan foretages med IPL.

Hårfjerning

LaserCare anvender Ellipse Nordlys til permanent reduktion af uønsket hårvækst. Dette er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod din hud.

TOP

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies.  Læs mere