Ansigtsbehandlinger

Slagelse Hudpleje Klinik tilbyder et specialiseret udvalg af resultatorienterede ansigtsbehandlinger, der imødekommer ethver behov for pleje og selvforkælelse. Din valgte ansigtsbehandling målrettes dig og din huds specifikke behov.


Giv din hud fornyet friskhed og glød med optimal pleje med
professionel behandling

-

 

 

 

For en sund udstråling og et godt velvære 

_______________________________________

Find din ansigtsbehandling nedenfor eller
kyndig vejledning 
af vores faglærte personale til den
optimale pleje for dit ansigt
.

pHformula Signatur-Ansigtsbehandlinger

- Effektfulde behandlinger til dit ansigt, med focus på dit velvære

 

Signatur 360 Bronze

kr. 495

Afrensning af ansigt, retning af bryn, frugtsyre, dybderens, afsluttende creme.

Signatur 360 Sølv

Afrensning af ansigt, retning af bryn, frugtsyre, dybderens, ansigtsmassage. ansigts-øjen- og halsmaske, afsluttende  creme.

kr. 595 

Signatur 360 Guld

kr. 745

En af vores mest populære behandlinger med dybdevirkende boost for din hud og retning af bryn, dobbelt frugtsyre, dybderens, ansigtsmassage, specialmaske, øjen- og halsmaske, afsluttende creme.

Signatur ansigtsbehandlinger tilpasses individuelle behov med effektfuld og mild dermabrassion-peeling og vitaminboost med udvalgte serum, der virker som holdbar eliksir for din huds balance, en behandling der er fokuceret på ansigtsboost og velvære.

Benyt muligheden for en professionel vejledning af din behandler for en optimeret hjemmepleje med aktive cosmeceutical produkter fra pHformula og du vil kunne øge og forlænge resultaterne af dine ansigtsbehandling. Anbefalede hjemmeplejeprodukter vil forlænge og optimere effekten af vores klinikbehandlinger.

pHformula Skin Resurfacing Ansigtsbehandlinger

Specialiserede ansigtsbehandlinger med S.P. peeling, der laver "kanaler" ned i huden, så de efterfølgende penslinger med specefikke frugtsyrer, kan trænge dybere ned i huden, for at opnå den tydelige effekt ved hver behandling.

pHformula mod uren hud og akne:

____________________________   

A.C.N.E. Skin Resurfacing

Hudterapeutisk behandling af akne og uren hud med pHformula A.C., der anbefales mod akne samt hud med øget talgproduktion, grove porer og overfladiske ar.

A.C.N.E. Skin Resurfacing med Dybderens

Hudterapeutisk behandling af akne og uren hud med pHformula A.C., der anbefales mod akne samt hud med øget talgproduktion, grove porer og overfladiske ar. Denne version indeholder også dybderens.


pHformula Anti-age:
__________________________

A.G.E. Skin Resurfacing

Optimal hudterapeutisk behandling af ældet/for tidligt ældet hud, der reducerer linjer og rynker samt lysner og bleger overfladske pigmentpletter.

A.G.E. Luksus Skin Resurfacing

Luksusudgaven inderholder også skøn ansigtsmassage & hydrerende masker.

pHformula mod Rosacea og kronisk rødme
___________________________________________

C.R. Skin Resurfacing

Hudterapeutisk behandling med pHformula C.R.(chronic redness) anbefales til rød, irriteret og sensitiv hud, kronisk rødme, karsprængninger. Hud disponeret for rosacea samt uren hud med meget rødme.

C.R. Luksus Skin Resurfacing

Inkluderet massage af ansigt, skuldre, hals og hovedbund.

Dybderens for unge:
___________________________________________

Dybderens for unge under 15 år

Meget effektivt for den urene og akneplagede hud. Afrensning af ansigt, frugtsyrepeeling, let dybderens. Under behandlingen vil kosmetologen anvise om daglige rutiner og generel hudpleje samt anbefale et behandlingsforløb med udsigt til hurtige resultater, og derved minimere risikoen for varige ardannelser i huden.


pHformula mod pigmentforandringer
___________________________________________

M.E.L.A. Skin Resurfacing

Hudterapeutisk behandling med pHformula M.E.L.A. anbefales til pigmentforstyrrelser/pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller) stress, "kemi", samt postinflammatorisk hyperpigmentering, dvs. pigmentskjolder opstået efter betændelser, f.eks. ved ar efter akne.

M.E.L.A. Luksus Skin Resurfacing

Denne version indeholder yderligere afslappende og genererende massage af ansigt, skuldre,
hals og hovedbund samt fugtgivende hydra ansigtsmaske.

Avanceret Hudanalyse

Behov for professionel hjælp til at finde dit optimale behandlingsforløb?

Pigmentpletter, store porer, uren hud, rynker, almindelig sund ansigtspleje - dybdevirkende cosmeceuticals anti-age eller medicinske anti-age ansigtsbehandlinger? Vi giver en grundig analyse af din hud og dens behandlingsbehov med anbefaling af produkter eller forløb.

Nyhed 2020: Carbon Peeling

Anti-aging peeling med aktiveret Carbon. Detox af huden. Mindsker linjer og rynker. Mindsker forstørrede porer. Mindsker ar, solskader og pigmentforandringer. Øjeblikkelig opstramning af huden. Huden fremstår frisk og med en smuk og klar glød.

Carbon Peeling Bronze

Afrens, retning af bryn, Carbon Peeling, afsluttende creme

Carbon Peeling Sølv

Afrens, retning af bryn, Carbon Peeling, dybderens eller ansigts-, skuldre- og hovedbundsmassage, maske, afsluttende creme

Carbon Peeling Guld

Afrens, retning af bryn, Carbon Peeling, dybderens, ansigts-, skuldre- og hovedbundsmassage, specialmaske, afsluttende creme

Ansigtsbehandlinger Special

Ansigtsmassage

Dejlig afslappende og fugtgivende massage. Indeholder afrensning af ansigt, skøn lymfedrænende massage af ansigt, hals, skuldre og hovedbund.

Release Peeling (Dansk/Økologisk)

Fantastisk dansk økologisk vej til smukkere, glattere og mere ensfarvet hud. Release Peeling arbejder på flere forskellige områder for din hud, på én gang, i samme behandling.

Release Peeling har fantastisk effekt mod rynker og dybe fuger, alle former for ar, akne og store porer, pigmentforandringer, tør hud, smertefri fjernelse af uønskede fine hår.

Nyhed 2020: Green Peel® Urtebehandling

Prisvindende urtebehandling, der giver dig ny hud på kun 5 dage!

Green Peel® Classic

Forny din hud. Den dybeste Green Peel behandling. Behandlingen er særligt egnet til pigmentforandringer og farveforskelle, og det er denne behandling, der giver det bedste resultat. Green Peel behandlingen igangsætter hudens stofskifte, stimulerer lymfen, er opstrammende, øger dannelse af collagen, forbedrer udskillelse af affaldsstoffer og kan mildne strækmærker.

Bemærk: Geen Peel4Beauty SKAL foretages på 5. dagen efter Green Peel Classic for optimal effekt og er IKKE inkluderet i nedenstående pris.

Inkl. mini-kit til hjemmebehandling med 5 produkter (værdi kr. 595)   kr. 1.795

Green Peel® Energy

Giver vitalitet og regenerering samt et "kick" til din hud. Til målrettet problemløsning gennem regenerativ behandling. Denne behandlingsmetode forbedrer hudens cirkulation og er yderst effektiv til at formindske mindre ar og små linjer, forbedre cirkulationen i solskadet eller bleg hud og fjerne triste og døde hudceller.

    kr. 1.195

Green Peel® Fresh UP

Opfrisk din hud. Velværebehandling, der giver en flot og frisk udstråling. Fresh UP er en forholdsvis mild behandling, og har en anti-aging effekt. Den er god til store porer, akne, rynker og pigmenteringer.

    kr. 695

Green Peel® Peel4Beauty

Smuk hud på 30 minutter! Stimulerer huden med naturlige urter, så din hud får en sund og flot glød.

    kr. 495

Radiofrekvens

For antiage ved brug af radiobølger

Ved RF-behandlinger anvendes bi-, tri- og multipolære radiofrekvenser til at opvarme vævet i underhuden med radiofrekvensbølger ved hjælp af et håndstykke. Dette får de eksisterende kollagenfibre til at trække sig sammen og stimulere fibroblast-migration og dannelsen af nyt kollagen, hvorved der sker en opstramning af huden.

Mesoestetic®-behandlinger

For antiage og pigmenter

Medicinsk Hudterapibehandling er en mellemting mellem kosmetologiske behandlinger og kirurgiske indgreb - fri for kirurgi, injektioner, smerter og andre bivirkninger

Mesoéclat® Antiage

Mesoéclat® Antiage er en behandling med øjeblikkelig effekt. Maksimal stimulering af hudens defensive mekanismer i kampen mod ældning.

Mesoestetic® Cosmelan Depigmentation

Effektiv behandling af pigmentpletter for alle hudtyper - også mørke hudtyper. Ved at påvirke dannelsen af melanin direkte, er det muligt at fjerne pigmenteringer effektivt.

Medicinsk Hudterapibehandling er en mellemting mellem kosmetologiske behandlinger og kirurgiske indgreb - fri for kirurgi, injektioner, smerter og andre bivirkninger

Mesoéclat® Antiage

Mesoéclat® Antiage er en behandling med øjeblikkelig effekt. Maksimal stimulering af hudens defensive mekanismer i kampen mod ældning.

Mesoestetic® Cosmelan Depigmentation

Effektiv behandling af pigmentpletter for alle hudtyper - også mørke hudtyper. Ved at påvirke dannelsen af melanin direkte, er det muligt at fjerne pigmenteringer effektivt.

TOP