Glemt dine oplysninger?

Ansigtsbehandling med Frugtsyre

Dybdevirkende, hurtige effekter for huden med Frugtsyre

Frugtsyre hedder også Hyaluronsyre - findes naturligt i vores krop og har videnskabeligt dokumenteret effekt på ubalancer i huden såsom acne, tør hud, rynker, Rosacea og pigmentforandringer. 

Frugtsyrens resultater for huden

Du vil hurtigt opnå tydelige resultater og dermed en regenereret, sund balanceret og boostet hud samt reducering af rynker og fine linjer - og dermed et friskere og yngre ansigt - vælg den behandling der passer dig bedst nedenfor eller spørg din behandler, hvad anbefales til netop din hudtype.

Ansigtsmassage med frugtsyre

En skøn vitaminindsprøjtning for huden og pleje af velvære. Specielt god til den tørre og trætte hud med øjeblikkelig effekt og synlig resultat

Afrensning af ansigt, retning af bryn med voks og/eller pincet, frugtsyrepeeling. Lymfedrænende massage af ansigt, hals, skuldre og hovedbund. Behandlingen afsluttes med ansigts, hals og øjenmasker og du har en boostet og blød hud samt afslappet velbefindende.

Pris  Kr. 480

Frugtsyre

Powerpeeling for huden. Især god til Rosacea, sart og let uren hud

Afrensning af ansigt, retning af bryn med voks/pincet, frugtsyrepeeling.

Pris  Kr. 375

Frugtsyre med dybderens

Meget effektiv til den let urene hud og til huden, som trænger til en dybderens og ekstra boost

Afrensning af ansigt, retning af bryn med voks og/eller pincet, frugtsyrepeeling og dybderens samt maske.

Dette er vores mest anvendte ansigtsbehandling i klinikken. Kosmetologen vil under behandlingen anbefale dig eventuelt forløb for at opnå hurtige resultater for dine ønsker og behov, herunder f.eks. anti-age og hjemmebehandling.

Pris Kr. 430

Frugtsyre med dybderens under 15 år

Meget effektiv for den urene hud og aknehud

Afrensning af ansigt, frugtsyrepeeling, let dybderens.

Under behandlingen vil kosmetologen anvise om daglige rutiner og generel hudpleje og anbefale et behandlingsforløb, med udsigt til hurtige resultater og derved minimere risikoen for varige ardannelser i huden.

Pris  Kr. 300

Frugtsyre med massage og dybderens

Dette er den mest valgte og populæreste behandling blandt vores ansigtsbehandlinger

Huden renses i dybden og huden får et optimalt boost med markedets fremmeste frugtsyrebehandling og afsluttes med afslappende og regenererende ansigtsmassage med sund effekt for hudens blodcirkulation og dræning af lymfevæske og andre ophobninger omkring ansigtet.

Afrensning af ansigtet, retning af bryn med voks/pincet, frugtsyrepeeling og dybderens. Massage af ansigt, hals, skuldre og hovedbund. Behandlingen afsluttes med nærende masker til ansigts, hals og øjne.

Du vil efter denne behandling have en blød og regenereret hud og afslappet velbefindende.

Pris  Kr. 560

Rygbehandling for uren hud

Lider du af uren hud på ryg eller bryst er denne behandling et "must". Hurtigt resultat ses

Afrensning af ryg, frugtsyre samt dybderens.

Pris  Kr. 430

Asmo Urtepeeling

Dybdepeeling med urter er en speciel måde at forny huden på

Behandlingen bruges især for pigmentpletter, urenheder og ar, men er samtidig også særdeles effektiv mod rynker, åbenporet hud, fedtet hud og hud der er blevet ødelagt af solen.

Urterne stammer fra Asien og er blandet specielt til kosmetisk brug. Urterne har en evne til at trænge dybt ind i porerne som mikroskopiske partikler, hvor de forbliver aktive 2 dage efter behandlingen.

Efter peelingen stimuleres celledannelsen, hornlaget bliver midlertidigt tykkere, for hurtigt at danne flager, der falder af efter 2-3 dage. Efter ca 1 uge kan effekten tydeligt ses af behandlingen.

Der bliver taget før og efterbilleder af behandlingen.

Afrens, urtepeeling, maske:

Pris  Kr. 1.300

TOP