pHformula-ansigtsbehandlinger

Optimale resultater med målrettede aktive produkter og effektiv pleje

pHformula er det første pharmacosmeceutiske produkt set i hudplejebranchen og er den nye generation af effektiv hudpleje, der efterfølger almindelige frugtsyrebehandlinger.

pHformula bringer din hudpleje op på et nyt, højere og mere resultatorienteret niveau.

Dine behandlere på
Slagelse Hudpleje Klinik er godkendte og certificerede specialister i pHformula Skin Resurfacing- behandlinger.

pHformula benytter en lang række af yderst effektive syrer – vitaminer – antioxidanter- aminosyrer og anti-inflamatoriske stoffer, der tilsamme giver en meget kraftfuld effekt på forskellige ubalancer i huden herunder:

  • Acne
  • Ældning
  • Radiance (udstråling)
  • Pigmentforandringer
  • Rosaceia

Læs mere om vores  forskellige pHformula-ansigtsbehandlinger nedenfor.

pHfomula Signaturbehandlinger

Skræddersyede ansigtsbehandlinger tilrettet dig og dit ansigts behov. Skånsom og effektfuld kemisk peeling samt retning af bryn, efterfulgt af en dybderensning samt udvalgt aktiv serum og eventuelt dejlig ansigtsmassage inkl. decollte, skuldrer og hovedbund. Signatur Guld afsluttes med fugtgivende special-maske i 10 min. Du vil se dit ansigt med fornyet friskhed samt boost af din udstråling og velvære efter enhver Signaturbehandling.

Signatur Bronze

Afrens, retning af bryn, frugtsyre, dybderens, vitaminserum, afsluttende creme

Signatur Sølv

Afrens, retning af bryn, frugtsyre, dybderens, vitaminserum, ansigtsmassage, ansigts- øjen- og halsmaske, afsluttende creme.

Signatur Guld

Afrens, retning af bryn, dobbelt frugtsyre, vitaminserum, dybderens, ansigtsmassage, specialmaske, øjen- og halsmaske, afsluttende creme

A.C. resurfacing Ansigtsbehandling

pHformulas anerkendte hudterapeutisk klinikbehandling med pHformula A.C. er udviklet specielt mod ubalancer i huden der forasager akne og urenheder med grad I, II og III samt hud med øget talgproduktion, grove porer og overfladiske ar. Vi anbefaler tilhørende pHformula hjemmeplejeprodukter for et optimalt og vedvarende resultat.

Grad 1: Lettere grad af komedoner (hudorme)

Grad 2: Åbne og lukkede komedoner (hudorme) samt lette betændelsesangreb

Grad 3: Større betændelsesangreb samt spredte dybereliggende akneelementer

pHformulas behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken, samt vejledning om produkter til egen før-og efterbehandling hjemme. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater. pHformula A.C. reducerer antallet af akneelementer, reducerer betændelse og rødme, samt fremmer ophelingsprocessen og mindsker risikoen for ardannelse.

Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand samt livsstil og du kan have brug for flere intensive behandlinger, for at opnå et optimalt resultat. Ved at følge det komplette program anbefalet af din hudterapeut, vil du opnå synlige resultater samt opnå viden om,  hvordan du beskytter din hud bedst muligt imod fremtidige ”udbrud”/forværring af tilstanden.

Ved en A.C. behandling anvendes pHformula E.X.F.O. cleanse (også til hjemmebrug). der peeler og renser huden blidt og skånsomt samt gør huden klar til behandling. Efterfølgende hudbehandling med pHformula trænger effektivt ned i hudens porer og reducerer den øgede mikrobielle vækst, der ses ved akne og uren hud og har ligeledes anti-inflammatoriske egenskaber samt stærk keratolytisk effekt, der hjælper med at normalisere den problematiske hud. Behandlingen reducerer irritation, eksisterende akne og forebygger nye udbrud.

Ved den intensive klinikbehandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter. Bemærk at efter en behandling  kan der ofte forekommer en udrensning af det dybereliggende hudlag de efterfølgende par dage, som ikke må forveksles med et udbrud. Huden klarer efterfølgende nygenereret og flot op ved korrekt hjemmepleje.

N.B. Bemærk at huden ofte udrenser urenheder fra de dybereliggende hudlag, i et par dage, efter en behandling, som ikke må forveksles med et "udbrud"- huden klarer efterfølgende nygenereret og flot op med anvendelse af en korrekt hjemmepleje. Tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling samt evt. en let peeling, der ikke skal tolkes som afskaldning eller hudirretation.

pHformula A.G.E. resurfacing Ansigtsbehandling

Lusuriøs optimal hudterapeutisk behandling af ældet/for tidlig ældet hud, der effektivt reducerer linjer og rynker samt lysner og bleger overfladske pigmentpletter og fremmer hudens produktionen af nyt kollagen, der er huden "elastik". Suppler med pHformulas tilhørende hjemmeplejeprodukter fra pHformula til at fremme og vedligeholde resultatet efter en effektfuld dybdevirkende klinikbehandling.

Vi anvender pHformula E.X.F.O. cleanse , der renser og peeler huden blidt og skånsomt og gør huden klar til den efterfølgende behandling - retning af bryn med voks eller pincet.

S.P.complex  fra pHformula "åbner" de cellulære kanaler i huden, hvilket sikrer en bedre absorbering af de aktive pHformula solutions. S.P. complex afgører ligeledes hudens sensitivitet.

Herefter anvendes pHfomula A.G.E. Solution er en aktiv og effektiv "skin resurfacing solution!, der arbejder målrettet på typiske ældningstegn, såsom photoaging, pigmentforandringer, grå og trist udstråling/teint, overfladiske og medium linjer og rynker. Anti-age serum efter din huds behov efterfulgt af massage af skuldre, ansigt, nakke og hovedbund med terapeutisk og drægnerende effekt efterfulgt af luksus masker til ansigt, hals samt øjne.

Ved de intensive A.G.E.behandlinger kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter.

N.B. Let peeling og rødme kan forekomme i dagene efter 1. behandling.

Dybderens for unge under 15 år

Meget effektivt for den urene og akneplagede hud. Afrensning af ansigt, frugtsyrepeeling, let dybderens.

Under behandlingen vil kosmetologen anvise om daglige rutiner og generel hudpleje samt anbefale et behandlingsforløb med udsigt til hurtige resultater, og derved minimere risikoen for varige ardannelser i huden.

C.R. Skin Resurfacing

Behandling af kronisk rødme

Hudterapeutisk behandling med pHformula C.R.(chronic redness) anbefales til rød, irriteret og sensitiv hud, kronisk rødme, karsprængninger. Hud disponeret for rosacea samt uren hud med meget rødme.

Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken, samt vejledning og produkter til egen før-og efterbehandling hjemme. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater.

pHformula C.R. reducerer rødme og irritation. Styrker hudens naturlige barriere og forsvarsmekanisme.

Reducerer og bedrer rosacea.

Regelmæssige intensive behandlinger, understøttet af en korrekt pHformula hjemmepleje, vil maksimere dine resultater.

Antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt alt afhængigt af graden af afhængigt af graden af rosacea, rødme og irritation samt hudens almene tilstand. Hudplejeklinikken anbefaler 4-6 intensive behandlinger med 3-4 ugers interval. Intervallet er individuelt.  

 

C.R. Skin Resurfacing Klinikbehandling:

E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes og huden er nu klar til den efterfølgende behandling.

C.R. complex er et aktivt og effektivt kompleks til kronisk rødme, sart og irriteret hud, rosacea. Specifikt udviklet med anti-mikrobiel aktivitet for at reducere rødmen og forebygge tilbagefald. Regenererende og genopbyggende egenskaber, der fremmer sund vækst i epidermis. Øger hudens tolerance og modstandskraft. 

Behandlingen afsluttes med P.O.S.T. recovery cream og U.V. protect 30+. 

C.R. Skin Luksus Resurfacing:

Inkl. massage af ansigt, skuldre, hals og hovedbund.

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter. 

Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling.

Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand, og du har ofte/kan have brug for flere intensive behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Ved at følge det komplette program anbefalet af vores hudterapeut, vil du ikke kun opnå synlige resultater, men også lære at beskytte din hud imod fremtidige ”udbrud”/forværring af tilstanden.

M.E.L.A. Skin Resurfacing

Fantastisk effektiv og behagelig behandling af hyperpigmenteret hud

Hudterapeutisk behandling med pHformula M.E.L.A. anbefales til pigmentforstyrrelser/pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller) stress, "kemi", samt postinflammatorisk hyperpigmentering, dvs. pigmentskjolder opstået efter betændelser, f.eks. ved ar efter akne.

Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken, samt vejledning og produkter til egen før-og efterbehandling hjemme. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater og minimale risici.

pHformula M.E.L.A. reducerer den ophobede melanin i epidermis (overhuden), der ses ved hyperpigmenteret hud. M.E.L.A. hæmmer effektivt enzymet tyrosinase og stimulerer celledelingen. Overflødigt pigment ”løftes op” til overfladen, og allerede eksisterende pigmentpletter lysnes og bleges.

Regelmæssige intensive behandlinger, understøttet af en korrekt pHformula hjemmepleje, vil maksimere dine resultater.

Antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt alt afhængigt af graden af hyperpigmentering og hudens almene tilstand. Hudplejeklinikken anbefaler 4-6 intensive behandlinger med 3-4 ugers interval. Intervallet er individuelt.      

M.E.L.A. Skin Resurfacing behandling:

E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes og huden er nu klar til den efterfølgende behandling.

S.P. complex "åbner" de cellulære kanaler i huden, hvilket sikrer en bedre absorbering af de aktive pHformula solutions. S.P. complex måler hudens sensitivitet.

M.E.L.A. powerclay indeholder en kraftfuld kombination af aktive ingredienser i en særlig lerbase, der sikrer en ensartet og hurtig absorption i huden.  Dette er altafgørende for at opnå forbedring af hyperpigmentering i alle hudtyper. 

Behandlingen afsluttes med P.O.S.T. recovery cream og U.V. protect 30+

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter.

En let forværring af hyperpigmenteringen kan forekomme efter 1. behandling. Forværringen vil være forbigående. Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling.

M.E.L.A. Luksus Skin Resurfacing      

Inkl. afslappende og genererende massage af ansigt, skuldre, hals og hovedbund samt fugtgivende hydra ansigtsmaske.

Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand, og du har ofte/kan have brug for flere intensive behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Ved at følge det komplette program anbefalet af vores hudterapeut, vil du ikke kun opnå synlige resultater, men også lære at beskytte din hud imod fremtidige pigmentskader.

Yderligere om pHformula

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag "regenerativ medicin"; processen hvor beskadigede celler erstattes med nye og "raske" og huden stimuleres til at reparere sig selv. Beskadigede celler får en "second chance" : "Controlled skin resurfacing" med pHformula.

"Controlled skin resurfacing" betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste 2 lag; epidermis og dermis, og skal ikke forveksles med en peeling. Med pHformula sker hudgenopbygningen/resurfacingen mere som en direkte styrkelse af hudlagene, og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert, og det har heller ikke betydning for det endelige resultat.

Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta og poly hydroxy acids er helt unik. PH-DVC Complex, et yderst avanceret "leveringssystem", transporterer syrer, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

Under behandlingen vil kosmetologen anvise om daglige rutiner og generel hudpleje og anbefale et behandingsforløb for at genskabe balance i din hud, for optimeret udsigt til hurtige resultater.

TOP