Glemt dine oplysninger?

pHformula ansigtsbehandlinger - For effektfulde optimale Resultater

Godkendt og certificerede Specialister i pHformula Skin Resurfacing Behandlinger

pHformula er det første pharma-cosmeceutiske produkt set i hudplejebranchen.
Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag "regenerativ medicin"; processen hvor beskadigede celler erstattes med nye og "raske" og huden stimuleres til at reparere sig selv. Beskadigede celler får en "second chance" : Kontrolleret skin resurfacing med pHformula.

Controlled skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste 2 lag; epidermis og dermis og skal ikke forveksles med en peeling. Med pHformula sker hudgenopbygningen/resurfacingen mere som en direkte styrkelse af hudlagene og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN komme let afskalning, men det er langtfra sikkert, og det har heller ikke betydning for det endelige resultat.

_______

Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta og poly hydroxy acids er helt unik. PH-DVC Complex, et yderst avanceret "leveringssystem", transporterer syrer, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

Vi tilbyder følgende pH forecialiseret pharma-cosmeceutical Ansigtsbehandlinger:

 • pHformula for Anti-Age:
  A.G.E. Skin Resurfacing                                 kr. 550
  A.G.E. Luksus Skin Resurfacing                   kr. 695
  + N.E.C.K. eller H.A.N.D.                                kr. 450
  _______
 • pHformula Behandling mod Pigmentforandringer:
  M.E.L.A. Skin Resurfacing                             kr. 550
  M.E.L.A. Luksus Resurfacing                        kr. 695
  ________
 • pHformula mod uren hud & Akne:
  A.C. Skin Resurfacing               ....                kr. 495
  A.C. Skin Resurfacing med Dybderens      kr. 650
  ________
 • pHformula mod Rosacea og kronisk rødme:
  C.R. Skin Resurfacing                                        kr. 495
  C.R. Luksus Skin Resurfacing                          kr.  650
  ________
  _________________________________________________________
 • pHformula Signatur 360Signatur 360 Bronze
  Signatur 360 Sølv
  SIgnatur 360 GuldSignatur 360 (Elev)

Yderligere information om ovenstående behandlinger findes  i behandlings-kataloget længere nede på denne side.

pHformula laboratoriet ligger i Barcelona og drives af fjerde generation af en familie af farmaceuter med speciale i dermatologi. Kendt for årtiers videnskabelig erfaring og ekspertise, for kvalitetsprodukter ikke kun inden for æstetisk medicin, men også inden for farmaceutisk behandling af hudsygdomme.

Manden/”hjernen” bag pHformula er Fernando Bouffard. I 1991 uddannet farmaceut fra universitetet i Barcelona og afsluttede i 2001 sin Master og Ph.d. i Galenisk farmakologi og farmaceutisk teknologi (forskning, fremstilling og udvikling af lægemidler). Fernando Bouffard er desuden grundlægger at det første internationale Skin Academy i Barcelona.

pHformula

Skin Resurfacing & Signatur 360 Ansigtsbehandlinger MENU-KATALOG

Find din behandlingsmuligheder med pHformula i nedenstående katalog.
Tryk i øverste venstre hjørne på foto for yderligere information i den valgte kategori - HUSK at lukke katalogsiden igen på x i venstre hjørne af katalog-siden.
pHformula har betydelig og hurtigvirkende effekt for din huds udstråling og sundhed uanset hvilket hudgene eller hudtype du har.

Ansigtsbehandlinger

pHformula A.G.E.

Anti-Age

pHformula A.G.E. - Resurfacing Ansigts-boost med Kaliber

Optimal Hudterapeutisk Behandling af ældet/for tidlig ældet Hud, der reducerer linjer og rynker samt lysner og bleger overfladske pigmentpletter og vælg de rette hjemmeplejeprodukter fra pHformula til at vedligeholde resultatet.

A.G.E. Resurfacing Klinikbehandling:

E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes og gør huden klar til den efterfølgende behandling - retning af bryn med voks eller pinzet.
S.P.complex "åbner" de cellulære kanaler i huden, hvilket sikrer en bedre absorbering af de aktive pHformula solutions. S.P. complex måler hudens sensitivitet.
A.G.E. Solution er en aktiv og effektiv skin resurfacing solution, der arbejder målrettet på typiske ældningstegn, såsom photoaging, pigmentforandringer, grå og trist udstråling/teint, overfladiske til medium linjer og rynker. Behandlingen afsluttes med
P.O.S.T. recovery cream og U.V. protect 30+.

Pris                                                                          kr. 550

A.G.E. Luksus Resurfacing Klinikbehandling:

 

Luksuriøs optimal Hudterapeutisk Behandling af ældet/for tidlig ældet Hud, der reducerer linjer og rynker samt lysner og bleger overfladske pigmentpletter med skøn ansigts-massage & hydrerende masker. 

pHFormula Luksus Resurfacing Ansigtsbehandling

E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes og gør huden klar til den efterfølgende behandling - retning af bryn med voks eller pinzet.
S.P.complex "åbner" de cellulære kanaler i huden, hvilket sikrer en bedre absorbering af de aktive pHformula solutions. S.P. complex måler hudens sensitivitet.
A.G.E. Solution er en aktiv og effektiv skin resurfacing solution, der arbejder målrettet på typiske ældningstegn, såsom photoaging, pigmentforandringer, grå og trist
udstråling/teint, overfladiske til medium linjer og rynker.
Serum for din hudtype og hudens behov.
Massage af skuldre, ansigt, nakke og hovedbund med terapeutisk og drægnerende effekt efterfulgt af luksus masker til ansigt, hals samt øjne.
P.O.S.T. recovery cream og U.V. protect 30+.

Pris                                                                         kr. 695

Ved de intensive A.G.E.behandlinger kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter.

N.B. En let forværring af eventuelle pigmentpletter/leverpletter kan forekomme efter 1. behandling. Forværringen vil være forbigående. Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling

Medvirker til en jævn og ensartet hudfarve. Virker opstrammende og bedrer hudens struktur. Anbefales for behandling af ældning, solskader, rynker, overfladiske og medium dybe mimiske linjer, træt, trist, grå hud, lettere pigmentforandringer og karsprængninger. Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken, samt vejledning og produkter til egen før-og efterbehandling hjemme. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater og minimale risici.

Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand, og du har ofte/kan have brug for flere intensive behandling

Ansigtsbehandlinger

pHformula A.C.

Uren Hud & Akne

pHformula A.C. - Skin Resurfacing

Behandling af akne og uren hud med Hudterapeutisk behandling med pHformula A.C., der anbefales mod akne grad I, II og III samt hud med øget talgproduktion, grove porer og overfladiske ar. Vi anbefaler tilhørende pHformula hjemmpleje-produkter for optimal og vedvarende resultat.

Grad 1: Åbne og lukkede komedoner (hudorme)
Grad 2: Åbne og lukkede komedoner (hudorme) samt lette betændelsesangreb
Grad 3: Større betændelsesangreb samt spredte dybereliggende akneelementer.

Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken, samt vejledning og produkter til egen før-og efterbehandling hjemme. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater.
pHformula A.C.N.E. reducerer antallet af akneelementer. Reducerer betændelse og rødme og fremmer ophelingsprocessen og mindsker risikoen for ardannelse.

Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand, og du har ofte/kan have brug for flere intensive behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Ved at følge det komplette program anbefalet af vores hudterapeut, vil du ikke kun opnå synlige resultater, men også lære at beskytte din hud bedst muligt imod fremtidige ”udbrud”/forværring af tilstanden.

 

A.C. Recurfacing Behandling:

E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes og gør huden klar til den efterfølgende behandling - retning af bryn med voks eller pinzet.
S.P.complex "åbner" de cellulære kanaler i huden, hvilket sikrer en bedre absorbering af de aktive pHformula solutions. S.P. complex måler hudens sensitivitet.
A.C.N.E. Solution trænger effektivt ned i porerne og hjælper med at fjerne "tilstopninger" samt kontrollere den øgede mikrobielle vækst, der ses ved akne og uren hud. Har anti-inflammatoriske egenskaber, der sammen med en stærk keratolytisk effekt hjælper med at normalisere den problematiske hud. Reducerer irritation, eksisterende akne og forebygger nye udbrud.
P.O.S.T. recovery cream og U.V. protect 30+.

Pris                                                                          kr. 495

Inkl. Dybderens                                                    kr. 650

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter.

N.B. En let forværring af urenheder kan forekomme efter 1. behandling idet huden renser ud. Forværringen vil være forbigående. Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling.

 

Ansigtsbehandlinger

pHformula M.E.L.A.

Pigmenter

pHformula M.E.L.A. Skin Resurfacing

Fantastik effektiv og behagelig behandling af hyperpigmenteret hud.

Hudterapeutisk behandling med pHformula M.E.L.A. anbefales til pigmentforstyrrelser/pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer(graviditet, overgangsalder, p-piller) stress, "kemi", samt postinflammatorisk hyperpigmentering, dvs. pigmentskjolder opstået efter betændelser, f.eks. ved ar efter akne.

Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken, samt vejledning og produkter til egen før-og efterbehandling hjemme. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater og minimale risici.

pHformula M.E.L.A. reducerer den ophobede melanin i epidermis (overhuden), der ses ved hyperpigmenteret hud. M.E.L.A. hæmmer effektivt enzymet tyrosinase og stimulerer celledelingen. Overflødigt pigment ”løftes op” til overfladen, og allerede eksisterende pigmentpletter lysnes og bleges.

Regelmæssige intensive behandlinger, understøttet af en korrekt pHformula hjemmepleje, vil maksimere dine resultater.

Antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt alt afhængigt af graden af hyperpigmentering og hudens almene tilstand. Hudplejeklinikken anbefaler 4-6 intensive behandlinger med 3-4 ugers interval. Intervallet er individuelt.      

 

M.E.L.A. Skin Resurfacing behandling:
E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes og huden er nu klar til den efterfølgende behandling.

S.P. complex "åbner" de cellulære kanaler i huden, hvilket sikrer en bedre absorbering af de aktive pHformula solutions. S.P. complex måler hudens sensitivitet.

M.E.L.A. powerclay indeholder en kraftfuld kombination af aktive ingredienser i en særlig lerbase, der sikrer en ensartet og hurtig absorption i huden.  Dette er altafgørende for at opnå forbedring af hyperpigmentering i alle hudtyper. 

Behandlingen afsluttes med P.O.S.T. recovery cream og U.V. protect 30+.

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter.

En let forværring af hyperpigmenteringen kan forekomme efter 1. behandling. Forværringen vil være forbigående. Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling.

Pris                                                                     kr. 550

M.E.L.A. Luksus Skin Resurfacing      

Inkl. afslappende og genererende massage af ansigt, skuldre,
hals og hovedbund samt fugtgivende hydra ansigtsmaske.

Pris                                                                     kr. 695

Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand, og du har ofte/kan have brug for flere intensive behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Ved at følge det komplette program anbefalet af vores hudterapeut, vil du ikke kun opnå synlige resultater, men også lære at beskytte din hud imod fremtidige pigmentskader.

 

Ansigtsbehandlinger

pHformula C.R.

Rødme & Rosacea

pHformula C.R. - Kaliber mod rødme

Behandling af kronisk rødme.

Hudterapeutisk behandling med pHformula C.R.(chronic redness) anbefales til rød, irriteret og sensitive hud, kronisk rødme, karsprængninger. Hud disponeret for rosacea samt uren hud med meget rødme.

Behandlingskonceptet består af intensive behandlinger udført på klinikken, samt vejledning og produkter til egen før-og efterbehandling hjemme. En effektiv behandling med særdeles synlige resultater.

pHformula C.R. reducerer rødme og irritation. Styrker hudens naturlige barriere og forsvarsmekanisme.

Reducerer og bedrer rosacea.

Regelmæssige intensive behandlinger, understøttet af en korrekt pHformula hjemmepleje, vil maksimere dine resultater.

Antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt alt afhængigt af graden af afhængigt af graden af rosacea, rødme og irritation samt hudens almene tilstand. Hudplejeklinikken anbefaler 4-6 intensive behandlinger med 3-4 ugers interval. Intervallet er individuelt.  

   

C.R. Skin Resurfacing Klinikbehandling:

E.X.F.O. cleanse renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes og huden er nu klar til den efterfølgende behandling.

C.R. complex er et aktivt og effektivt kompleks til kronisk rødme, sart og irriteret hud, rosacea. Specifikt udviklet med anti-mikrobiel aktivitet for at reducere rødmen og forebygge tilbagefald. Regenererende og genopbyggende egenskaber, der fremmer sund vækst i epidermis. Øger hudens tolerance og modstandskraft. 

Behandlingen afsluttes med P.O.S.T. recovery cream og U.V. protect 30+.

Pris                                                     495

 

C.R. Skin Luksus Resurfacing:

Inkl. massage af ansigt, skuldre, hals og hovedbund.

Pris                                                     650

Ved den intensive behandling kan man opleve rødme, svie og evt. en lidt brændende fornemmelse. Huden er dog fin og hel efter behandlingen. Makeup kan påføres efter 15 minutter. 

Let afskalning, tørhed og rødme kan forekomme i dagene efter behandling.

Resultatet varierer afhængigt af hudens tilstand, og du har ofte/kan have brug for flere intensive behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Ved at følge det komplette program anbefalet af vores hudterapeut, vil du ikke kun opnå synlige resultater, men også lære at beskytte din hud imod fremtidige ”udbrud”/forværring af tilstanden.

Ansigtsbehandlinger

pHformula Signatur 360

Ansigt-Booster

pHformula Signatur 360 - Ansigts-Boost

Yderligere information kommer snart....

Vælg mellem Signatur 360 Bonze, Sølv og Guld

Kontakt os på tlf. 5853 2079 for yderligere information

 

TOP