Glemt dine oplysninger?

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger med dybdevirkende effekt

En ansigtsbehandling fornyer huden og giver en flottere glød og udstråling samt booster huden med næring og giver optimal vitalitet – helt ud i krop og sjæl.

En effektiv ansigtsbehandling giver velvære samt sætter gang i hudens stofskifte, stimulerer lymfen, forstærker cellernes regenerering samt øger dannelsen af kollagen. Efterfølgende hjemmepleje med anbefalede produkter øger behandlingens holdbarhed og giver tilsvarende dybdevirkende resultater.

Ansigtsmassage

Dejlig afslappende og fugtgivende massage

Afrensning af ansigt, skøn lympfedrænende massage af ansigt, hals, skuldre og hovedbund.

Pris Kr. 225

Ansigtsmassage med masker

Afrensning af ansigt, retning af bryn med voks og/eller pincet. Dejlig massage af ansigt, hals, skuldre og hovedbund. Behandlingen afsluttes med fugtgivende ansigts-, hals- og øjenmasker.

Pris Kr. 400

Ansigtsmassage med peeling, damp og masker

Afrensning af ansigt, retning af bryn med voks og/eller pincet herefter peeling og damp. Behagelig massage af ansigt, hals, skuldre og hovedbund. Behandlingen afsluttes med ansigts-, hals- og øjenmasker.

Pris Kr. 445

Luksus Ansigtsbehandling

Superforkælende behandling med specialprodukter baseret på planteekstrakter og essentielle olier

Afrensning af ansigt, retning af bryn med voks og/eller pincet herefter forfriskende peeling samt damp eller frugtsyre med efterfølgende dybderens. Afslappende massage af ansigt hals, skuldre og hovedbund. Behandling afsluttes med specielmaske, øjenkur og halsmaske.

Pris Kr. 675

Release Peeling (Økologisk)

Fantastisk dansk økologisk vej til smukkere og glattere hud

NYHED I KLINIKKEN:

Vi er glade for hermed at kunne tilbyde dig Release Peeling behandling, der giver dig en smuk, glat og ensfarvet hud. Release Peeling er et dansk og økologisk produkt der arbejder på flere forskellige områder for din hud, på een gang, i samme behandling.

Release Peeling har fantastisk effekt mod:

  • Rynker og dybe fuger
  • Alle former for ar
  • Akne og store porer
  • Pigmentforandringer
  • Tør hud
  • Smertefri fjernelse af uønsket fine hår
TOP