Ansigtsbehandlinger for ren velvære, hårreduktion eller dybdevirkende peeling

Udvalgte Ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder flere forskellige typer udvalgte ansigtsbehandlinger til flere forskellige behov. Vi tilbyder behandlinger for ren velvære i form af dejlig ansigtsmassage, hvor hudens blodcirkulation fremmes, samt giver flot glød og udstråling til dit ansigt.

Du kan også vælge mere dybdevirkende økologiske specielle ansigtsbehandlinger med peelende effekt, der resulterer i smukkere samt glattere hud - find yderligere information om vores udvalgte økologiske og yderst effektive peelinger længere nede på siden.

Se desuden vores andre typer af ansigtsbehandlinger under menuen: Ansigtsbehandlinger med pHformula, eller kontakt os for yderligere vejledning til den rette behandling til netop dig og dit ansigt.

Ansigtsmassage

Dejlig afslappende og fugtgivende massage

Afrensning af ansigt, skøn lympfedrænende massage af ansigt, hals, skuldre og hovedbund.

Pris Kr. 295

Release Peeling (Økologisk)

Fantastisk dansk økologisk vej til smukkere og glattere hud

Vi er glade for hermed at kunne tilbyde dig Release Peeling behandling, der giver dig en smuk, glat og ensfarvet hud. Release Peeling er et dansk og økologisk produkt der arbejder på flere forskellige områder for din hud, på én gang, i samme behandling.

Release Peeling har fantastisk effekt mod:

  • Rynker og dybe fuger
  • Alle former for ar
  • Akne og store porer
  • Pigmentforandringer
  • Tør hud
  • Smertefri fjernelse af uønsket fine hår

Asmo Urtepeeling

Dybdepeeling med urter er en speciel måde at forny huden på

Behandlingen bruges især for pigmentpletter, urenheder og ar, men er samtidig også særdeles effektiv mod rynker, åbenporet hud, fedtet hud og hud, der er blevet ødelagt af solen. Urterne stammer fra Asien og er blandet specielt til kosmetisk brug. Urterne har en evne til at trænge dybt ind i porerne som mikroskopiske partikler, hvor de forbliver aktive 2 dage efter behandlingen.

Efter peelingen stimuleres celledannelsen, hornlaget bliver midlertidigt tykkere, for hurtigt at danne flager, der falder af efter 2-3 dage. Efter ca. 1 uge kan effekten tydeligt ses af behandlingen.

Der bliver taget før- og efterbilleder af behandlingen.

Afrens, urtepeeling, maske:

Pris Kr. 1.350

TOP