Botox & Restylane

Hos Slagelse Hudpleje Klinik har du også mulighed for at få behandling med Botox, Restylane og Juvederm, der udføres af den meget erfarne hudlæge Niels Bech-Thomsen.

Behandlingsforløbet starter med en GRATIS konsultation hos Botox- og Restylanespecialisten her på klimikken, hvorefter du evt. kan bestille tid til efterfølgende behandling 48 timer efter din konsultationstid (dansk lovgivning om betænkningstid for denne type behandlinger)

Konsultation/info er gældende i 1 år for fillerbehandling. Ny behandler med samme behandling kræver ligeledes ny konsultationstid/info. Din sikkerhed for et godt valg.

Hvad kan Botox og Restylane gøre for dig?

Botox

Botox får spændte og stressede muskler til at slappe af. Når de stressede muskler får ro, glattes rynker langsomt ud, og du får et gladere og mere imødekommende udseende. Botox kan behandle rynker i panden, mellem brynene, ved øjnene og om munden. Sure mundvige kan mindskes og bryn kan løftes.

Rynker, som skyldes rygning og almindelig ældning, kan ikke mindskes med Botox. Her skal du bruge en Restylane-behandling.

Har du dybe spændingsrynker, anbefales det at supplere med fillers to uger efter botox-behandlingen.

Hvordan foregår en Botox-behandling?
Først bliver huden kølet med is. Herefter injiceres små mængder Botox ind under huden.

Restylane (fillers)

Restylane fillers er hyaluronsyre, et sukkermolekyle, der binder vand og som også findes naturligt i huden og dermed hjælper Restylane med at bevare en naturlig fyldigere fugt i huden indefra og reducere rynker, furer og ar og skaber foryngende fylde og struktur i dit ansigt.

Hvordan foregår en Restylane-behandling?
Huden køles med isposer. Når huden er kold, injiceres Restylane i huden med en nål eller sonde. Restylane indeholder det lokal-bedøvende stof, Lidocain. Behandlingen tager 10-30 minutter.

  • Læbebehandling - Mere fylde og veldefinerede læber
  • Skulpturing af ansigtet - Højere kindben, mere merkant kæbelinje/hage
  • Furer og rynker - Bl.a. mellem næsen og mundvigerne
  • Rynker mellem brynene - Kombinations-behandling med Botox/Restylane


Restylane eller Profhilo
Restylane er det mest amvendte fillerprodukt på verdensplan. Profhilo er en ny 4. generations filler, der giver huden en glattere og mere jævn overflade. Niels Bech-Thomsen er en af de mest erfarne læger, med Profhilo i Danmark.

Priser

Botox   fra kr. 1.400 pr. område  
Restylane   fra kr. 1.800 pr. område  

Om speciallæge Niels Bech-Thomsen

Botox- og Restylane-behandlinger på Slagelse Hudpleje Klinik, udføres af hudlæge Niels Bech-Thomsen, som er blandt en af Danmarks mest erfarne fillerbehandlere.

Niels deltog i det første Botox-kursus i Danmark og har dermed mere end 20 års erfaring samt foretaget mere end 18.000 fillerbehandlinger.

Ønsker du behandling med Botox eller Restylane etc., er du hos i en erfaren specialists trygge hænder.

Book Tid

GRATIS konultation

Forud en behandling med Botox og Restylane, bedes du booke en GRATIS konsultation hos din behandler dermatolog Niels Beck-Thomsen på Slagelse Hudpeje Klinik, hvor du vil få en kyndig rådgivning og vejledning, om den mest harmoniske behandlingsløsning, for netop dit ansigt - Naturligvis med en faglig vurdering ud fra dine behov, ønsker og ansigt.

Din GRATIS konsultationen afholdes på Slagelse Hudpleje Klinik og du kan onlinebooke tid via linket øverst på denne side, eller ring til os på tlf. 5853 2079.

Det bemærkes, at såfremt du har bestilt tid til en gratis konsultation og udebliver eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før, dog undtaget ved akut opstået sygdom), er vi berettiget til at opkræve et gebyr på kr. 500

TOP