Botox, Restylane & Profhilo

Hos Slagelse Hudpleje Klinik har du mulighed for at få behandling med både botox og restylane. Disse behandlinger foregår ved den meget erfarne og charmerende hudlæge Niels Beck-Thomsen.

Behandlingsforløbet starter med en gratis konsultation hos vores botox- og restylanespecialist, hvorefter du er klar til at starte på behandling.

Om Botox & Restylane

Botox

Botox får spændte og stressede muskler til at slappe af. Når de stressede muskler får ro, glattes rynker langsomt ud, og du får et gladere og mere imødekommende udseende. Læs mere om botox nedenfor.

Restylane (fillers)

Fillers er hyaluronsyre, et sukkermolekyle, der binder vand, og som findes naturligt i huden. Gelen injiceres under huden, og gendanner volumen og struktur. Resultaterne ses straks, og varer fra 1 måned til 6 år. Læs mere om restylane nedenfor.

Restylane eller Profhilo

Restylane er det mest brugte produkt på verdensplan. Profhilo er en ny 4. generations filler. Det giver huden en glattere og mere jævn overflade. Niels Bech Thomsen er den læge, der har mest erfaring med Profhilo i Danmark.

Om Niels Beck-Thomsen

Niels Beck-Thomsen udfører alle Slagelse Hudpleje Kliniks botoxbehandlinger. Niels var på det første botoxkursus i Danmark, og er dermed blandt landets mest erfarne behandlere. Hos Slagelse Hudpleje Klinik er du i trygge hænder hos Niels.

GRATIS Konsultation

Før behandling bedes du booke en gratis konsultation om botox og restylane, hvor du får en god faglig rådgivning og vejledning om den optimale behandlingsløsning for netop dig og dine behov. Naturligvis i overensstemmelse med dit ansigt samt dine ønsker.

Din gratis konsultationen afholdes hos os med Dermatolog Niels Bech-Thomsen. Book tid til konsultation online oven for på siden, eller ring til os på tlf. 5853 2079.

Permanent botox- og fillerbehandler hos os:

Speciallæge Niels Bech-Thomsen

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

TOP