Botox, Restylane, Profhilo & Juvederm

Hos Slagelse Hudpleje Klinik har du også mulighed for at få behandling med Botox, Restylane, Profilo og Juvederm, der udføres af den erfarne dermatolog Niels Bech-Thomsen.

Behandlingsforløbet starter med en GRATIS konsultation hos Botox- og Restylanespecialisten her på klinikken, hvorefter du kan bestille tid til efterfølgende behandling 48 timer efter din konsultationstid (dansk lovgivning om betænkningstid for denne type behandlinger)

Konsultation/info er gældende i 1 år for fillerbehandling. Ny behandler med samme behandling kræver ligeledes ny konsultationstid/info. Din sikkerhed for et godt valg.

Hvad kan Botox og Restylane gøre for dig?

Botox

Botox får spændte og stressede muskler til at slappe af. Når de stressede muskler får ro, glattes rynker langsomt ud, og du får et gladere og mere imødekommende udseende. Botox kan behandle rynker i panden, mellem brynene, ved øjnene og om munden. "Sure mundvige" kan mindskes og bryn kan løftes.

Rynker, som skyldes rygning og almindelig ældning, kan ikke mindskes med Botox. Her skal du vælge en Restylanebehandling.

 • Rynker i panden
  - Mimikrynker og fuger evt. kombinationsbehandling med Botox/Restylane
 • "Vredes rynke" mellem øjnene
  - Evt. kombinationsbehandling med Botox/Restylane
 • Furer og rynker
  - Ved øjne og mund
 • Øjenbrynløft
  - Evt. kombinationsbehandling med Botox/Restylane

Har du dybere spændingsrynker, anbefales kombinationsbehandlingen ved at supplere med Restylanefillers to uger efter botoxbehandlingen.

Hvordan foregår en Botoxbehandling?
Først bliver huden kølet med is. Herefter injiceres små mængder Botox ind under huden.

Restylane (fillers)

Restylanefillers er hyaluronsyre, et sukkermolekyle, der binder vand og som også findes naturligt i huden og dermed hjælper Restylane med at bevare en naturlig fugt i huden indefra og reducere rynker, furer og ar og skaber foryngende fylde og struktur i dit ansigt.

 • Læbebehandling
  - Mere fylde og veldefinerede læber
 • Skulpturing af ansigtet
  - Højere kindben, mere merkant kæbelinje/hage
 • Furer og rynker
  - 
  Bl.a. mellem næsen og mundvigerne

Rynker mellem brynene
- Kombinationsbehandling med Botox/Restylane

Hvordan foregår en Restylanebehandling?
Huden køles med isposer. Når huden er kold, injiceres Restylane i huden med en nål eller sonde. Restylane indeholder det lokalbedøvende stof, Lidocain. Behandlingen tager 10-30 minutter.


Restylane eller Profhilo
Restylane er det mest anvendte fillerprodukt på verdensplan. Profhilo er en ny 4. generations filler, der giver huden en glattere og mere jævn overflade. Niels Bech-Thomsen er en af de mest erfarne læger, med Profhilo i Danmark.

Priser

Botox fra kr. 1.400 
Restylane fra kr. 1.800 

Om speciallæge Niels Bech-Thomsen

Botox- og Restylanebehandlinger på Slagelse Hudpleje Klinik, udføres af dermatolog Niels Bech-Thomsen, som er blandt en af Danmarks mest erfarne fillerbehandlere.

Niels deltog i det første Botoxkursus i Danmark og har dermed mere end 20 års erfaring med fillerbehandlinger.

På Slagelse Hudpleje Klinik er du i specialistens trygge erfarne hænder, også når du vælger fillerbehandlinger.

Book Tid

GRATIS konsultation

Forud en behandling med Botox og Restylane etc., skal du booke en GRATIS konsultation på Slagelse Hudpleje Klinik hos din behandler dermatolog Niels Bech-Thomsen, hvor du vil få en kyndig rådgivning og vejledning til den mest harmoniske behandlingsløsning, for netop dit ansigt - naturligvis med en faglig vurdering ud fra dine behov og ønsker.

Din GRATIS konsultation afholdes på Slagelse Hudpleje Klinik og du kan onlinebooke tid via linket øverst på denne side, eller ring til os på tlf. 5853 2079.

Det bemærkes, at såfremt du har bestilt tid til en gratis konsultation og udebliver eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før, dog undtaget ved akut opstået sygdom), er vi berettiget til at opkræve et gebyr på kr. 500.

TOP

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies.  Læs mere

En æra er slut. Slagelse Hudpleje Klinik lukker pr. 31/7-2023
This is default text for notification bar