Glemt dine oplysninger?

Vægttab med Cambridge

Få succesfuldt, holdbart og sundt vægttab med Cambridge Kostplan og en personlig vægtkonsulent til at styre dig igennem slaget

Cambridge Kostplan er tilbage i Danmark - nu også hos Slagelse Hudpleje Klinik

Det er lykkedes at få Cambridge Vægtplan, tidligere Cambridge-kuren, tilbage til danmark efter en pause på 16 år og anvendes nu også på Frederiksberg Sygehus for vægttab til diabetespatienter. Med Cambridge Vægtplan får du en personlig vægtkonsulent som støtte mod overvægt eller i jagten på en sundere livsstil....

Slagelse Hudpleje Klinik har efter stor efterspørgsel valgt at supplere vores succesfulde slankebehandlinger Wrap og LPG (se mere under 'Slankebehandlinger' i menuen øverst på siden) med Cambridge Vægtplan og gøre det nemmere for dig at fuldføre et permanent vægttab via vores uddannede vægtkonsulenter og dermed et permanent sundere liv via de forskellige velsmagende kosterstatninger fra Cambridge samt rådgivning.

Konsulenten er med dig hele vejen

Cambridge Vægtplan kommer til Danmark med succeshistorier fra 32 lande og mere end 975.000 glade forbrugere af vores forskellige produkter. Vægtplanen virker i kraft af en nøje udarbejdet kostplan, som følges over et forløb på fem trin, samt brug af vores måltidserstatningsprodukter som et tillæg til kosten. Det er dog din personlige vægtkonsulent, der får det hele til at smelte sammen. Din vægtkonsulent vil stå for at analysere dit udgangspunkt og dine behov for derefter at sammensætte en 5-trins plan til din unikke situation. Vægtkonsulenten vil følge din vægtudvikling, motivere dig gennem hele forløbet samt vejlede og rådgive dig.

Efter endt kur, når du igen begynder på en normal kost, kan du stadig med fordel gøre brug af din vægtkonsulent. Dine glukosedepoter fyldes igen op med vand, og det er normalt at tage et par kilo på igen. Din vægtkonsulent kan hjælpe dig med gode råd om overgangen til en normal kost og kan støtte dig, hvis vægtforøgelsen virker demotiverende.

Bestil en tid hos vægtkonsulenterne hos Slagelse Hudpleje Klinik og begynd dit vægttab med kick-start.

TOP