EM Sculpting PRO

Magnetismen ved en EM Sculpting PRO behandling fremprovokerer sammentrækninger af muskler og på blot 30 minutter gennemgås hele 20.000 af dem. Det svarer til f.eks. 20.000 mavebøjninger eller 20.000 squats af lår/baller ved 1 behandling. I tillæg til muskelvækst sker der også en reduktion i fedtmassen, da aktiviteten i muskelfibrene øger forbrændingen af fedt omkring de behandlede områder. Kombinationen af muskelvækst og reduktion af fedt bevirker, at kroppen bliver mere tonet, og musklerne i de behandlede områder bliver større og stærkere. 

Muskelopbygning:
Når musklerne udsættes for disse kraftige sammentrækninger, er de tvunget til at tilpasse sig og reagere med en ombygning af de indre vævsstrukturer. Dette resulterer i muskelopbygning, som vil gøre, at musklerne efterfølgende vokser sig større og stærkere. 

Muskeltoning
De kraftige sammentrækninger medvirker ligeledes til frigivelse af “frie” fedtsyrer, som igen hjælper til nedbrydning af fedtaflejringer omkring de behandlede muskelområder. Det, kombineret med den øget muskelmasse, vil tone musklerne og gøre dem tydeligere. 

Fedtreduktion: 
Processen med de kraftige sammentrækninger forårsager apoptosis (celledød for fedtcellerne), da de kæmper for at udfylde musklernes efterspørgsel efter energi. De omkringliggende fedtceller vil delvist blive nedbrudt ved hjælp af lipolyse, og kroppen vil efterfølgende naturligt udskille de nedbrudte/døde fedtceller. 

Fedtforbrænding: 
Den øgede fedtforbrænding sker ved, at muskelmassen øges, hvorfor den i perioden efter skal bruge mere energi. Denne proces fungerer på tilsvarende måde som ved traditionel styrketræning. 

Under en EM Sculpting PRO behandling vil der på 30 minutter ske hele 20.000 kraftige muskelsammentrækninger. Det svarer teknisk set til 20.000 mavebøjninger eller planken i 20 minutter, hvis det er maveregionen, der behandles. Ligeledes svarer det til omkring 20.000 squats, hvis det er ballerne, der bliver behandlet. 

Generelt om EM Sculpting PRO behandlingen
Et optimalt behandlingsforløb, for at opnå størst mulig effekt, er ifølge studier, en kur på 4 -8 behandlinger med 3-4 dages mellemrum. Alle behandlinger tager 30-45 minutter og er stort set smertefri, men du vil mærke sammentrækningerne i musklerne fra impulserne. Man starter med et lavt energiniveau, som langsomt øges, da behandlingen ikke må gøre ondt, men skal ramme det punkt, som kan udholdes.   

Muskelfibrene aktiveres ved en stimuleringsproces, hvilket ses ved en vækst af den behandlede muskel. Samtidig forbruges en stor energi, som medfører en fedtforbrænding og dermed fremmer fedttab. De elektromagnetiske bølger når musklerne til en dybde på 7 cm under huden uden invasiv indgriben. 

EM Sculpting PRO´s nye avancerede HIFEM-teknologi
Teknologien fra det medicinsk-terapeutiske område er specialiseret i både at opbygge muskler (muskelvækst) samt reducere fedt. Metoden kaldes HIFEM-metoden (High-Intensity Focused Electro Magnetic (EM)). Behandlingen virker med pulsgivende applikatorer, som genererer et elektromagnetisk felt, hvor impulser stimulerer musklerne og fremkalder tusindvis af sammentrækninger på meget kort tid, og kan dermed hjælpe med at opbygge muskler og forme kroppen. EM Sculpting PRO kan dermed styrke din krop optimalt. Muskelmassen øges samtidig med, at der forbrændes fedt og fedtceller nedbrydes samtidigt ved at placere applikatorer på det område(r), der ønskes behandlet.  

High Intensity Focused Electro Magnetic (HIFEM), EM Sulpting PRO frembringer supramaksimalkraft (Maximal Vulantary, MCV). Der er definitionen ved statisk muskelarbejde og udtrykkerdenmaksimalekraft,der kan udvikles ved en isometrisk kontraktion. MCV betyder at holde en genstand vægtløft (holdehåndvægt i 90° vinkel uden bevægelse = musklen producerer konstant kraft).Ved almindelig muskelbrug og træning slapper musklerne af mellem løft/bøjning/brug.

EM Sculpting PRO genererer impulser i en frekvens, der ikke tillader afslapning i musklerne. Supramaksimal kontraktion ved en EM Sculpting PRO behandling, fremmer derved musklens produktion af adrenalin, der derved udløser en intensiv lipolyse respons i fedtcellerne (udvinding af energi ved nedbrydning af fedt, d.v.s. musklerne genererer ved keto-forbrænding, der resulterer i muskelopbygning ved fedtforbrænding).


Slagelse Hudpleje Klinik´s EM Sculpting PRO har
4 håndtag samt en meget høj Teslaværdi (intensivitet), for den mest effektive behandling med
EM Sculpting PRO.

 

 

 

 

 

 

Hvornår kan man se resultater?
Efter en behandling vil man ofte kunne se forskel med det samme eller indenfor et par dage, men endelige resultater af EM Sculpting PRO kurforløb, vil først ses efter nogle uger. Studier viser, at forbedringer i muskulaturen ses så sent som 6 måneder efter behandlingerne. Den endelige effekt vil først kunne ses efter flere uger og helt op til 6 måneder senere, idet det tager tid for musklerne at danne nye celler og for fedtcellerne at afgive deres fedtsyrer. 

Med EM Sculpting PRO er det muligt at øge muskelmassen samt reducere fedtet på det behandlede
område. En amerikansk klinisk undersøgelse på 100 testpersoner, over en periode på 3 måneder, viser en gennemsnitlig øgning af muskelmassen på 16% og fedtreduktion på 19%, målt efter 4 behandlinger.  

Det endelige resultat af behandlingen er først synligt efter et par måneder, da musklerne skal bruge tid til at vokse og nedbrydningen af fedtcellerne tager flere måneder. Du kan dog forvente løbende resultater i perioden. Er du i relativ god form vil du allerede efter 1-2 behandlinger se og mærke resultater, dog anbefaler vi 4-8 behandlinger for optimalt resultat. Det anbefales, at man supplerer med anden træning, samt lever sundt for at give kroppen de bedste vilkår for, at skille sig af med de nedbrudte fedtceller. 

Bemærk: Hvis du er helt utrænet anbefales, at der opbygges lidt muskelmasse inden opstart på EM Sculpting PRO. Opfølgende behandlingsforløb kan foretages efter 6-12 måneder. Efter et behandlingsforløb bør man fortsætte med at gå til fitness eller træning for at vedligeholde resultater. 

Læs mere her: Artikel 

Behandlingsområder 

 • Mave 
 • Baller   
 • Hofter  
 • Arme (overarme, underarme (triceps og biceps) 
 • Led muskler
 • Lår (foran, bagved, indvendig) 
 • Læg 

Hvem kan få EM Sculpting PRO behandling?
Alle personer, som ønsker at komme i bedre form, er egnet til EM Sculpting PRO behandling (undtagelser ses nedenfor). Man kan mærke effekten allerede fra første behandling, hvilket kan øge motivationen og lysten til at komme i endnu bedre form med en reduceret indsats på tid og kræfter. EM Sculpting PRO behandling er ikke en decideret slankebehandling, selv om der forbrændes fedt. Behandlingen toner kroppen og bygger muskelmasse. Så behandlingen er specielt velegnet for personer, som i forvejen er fit – går til fitness, dyrker sport eller løbetræner. Men alle kan få glæde af behandlingen, så længe man ikke er decideret overvægtig.  

EM Sculpting PRO er mest velegnet til personer med BMI < 30. 

Der er dog store forskelle på, hvad kroppen består af, og er man meget veltrænet og muskuløs, kan man godt komme op på et BMI på over 30 uden at have mange gram fedt på kroppen. 

EM Scultping PRO kan kombineres med andre behandlinger 
Ved behov for mere optimeret effekt af EM Sculpting PROkan vi anbefale kombinationen med vores  Fedtfrysningsbehandling  og/eller LPG behandlinger, dermed kan vi hjælpe rigtig mange med genstridige fedtdepoterog slap muskulatur. Vi anbefaler at starte med fedtfrysningsbehandling, og efterfølgende EM Sculpting PRO allerede samme dag eller dagen efter, idet fedtet bliver flydende efter en fedtfrysningsbehandling og EM Sculpting PRO presser udskillelsen af fedt og affaldsstoffer i gang og får det dermed hurtigere ud af kroppen imens du øger forbrændingen ved at muskelaktivere.   

Anbefalinger ved EM Sculpting PRO behandlinger
Alle metalholdige genstande såsom smykker indeholdende metal og elektroniske enheder skal holdes mindst 2 meter væk fra maskinen – også metalholdige tøjdele fx lynlåse, knapper, bh-nøjler m.v. Behandlingen kan ikke ske på fuld mave, der skal derfor gå mindst 30 min. fra sidste måltid til behandlingens start.  

HVEM KAN IKKE FÅ BEHANDLING samt KONTRAINDIKATIONER
Har du metal i kroppen, herunder kunstig hofte eller pacemaker, kan du ikke modtage behandling. Behandlingen kan medføre øget blødning ved behandling under menstruationsperiode. 

For at kunne benytte dig af denne behandling, skal du kunne skrive under på følgende: 

At du ikke: 

 • Er gravid 
 • Har hjerteproblemer 
 • Har epilepsi 
 • Har pacemaker 
 • Anvender spiral med kobber 
 • Lider af svær sygdom 
 • Har indopereret metalgenstande i kroppen – uanset hvor og størrelse 
 • Er under 18 år 
 • Har en BMI over 30 eller under 19,5 

EM Sculpting PRO behandling af mavemuskler: 
Du får sat 1 eller 2 pads på din mave afhængig af din størrelse. Der startes med lav energi, som langsomt øges til det energiniveau, du kan tåle uden at føle smerte. I løbet af en kur vil du sandsynligvis opdage, at du uden problemer kan holde til højere energiniveau, simpelthen fordi dine mavemuskler bliver stærkere. I løbet af 40 minutter behandlingstid udsættes din mave for det, der svarer til 20.000 supramaksimale sammentrækninger – altså sammentrækninger som er kraftigere, end det du vil være i stand til at gennemføre ved træning. Musklerne vokser og bliver stærkere herefter over tid, samtidig med at der udvikles flere muskelfibre.  

 

Butt Lift behandling på baller
Med alderen bliver musklerne i dine baller mere slappe og formindskes og derved kan ballerne blive fladere og komme til at hænge. Dette kan forbedres med et Butt Lift / balleløft / opstramning af baller med EM Sculpting PRO, som vil tone dine baller til en rundere og fastere form og musklerne blive stærkere og deres volumen øges. 

 

 

 

Klinisk dokumenteret effekt af EM Sculpting PRO  
Kliniske studier i USA har vist, at man i gennemsnit øger sin muskelmasse med 16% og et tab af fedtmasse med 19% efter 4 behandlinger.  Du vil ofte kunne se effekt umiddelbart efter behandling, men den endelige effekt vil først kunne ses efter flere uger og helt op til 6 måneder senere. Det tager tid for musklerne at danne nye celler og det tager tid, før fedtcellerne afgiver deres fedtsyrer. Der er ingen kendte bivirkninger ud over træthed og ømme muskler. 

Efter en EM Sculpting PRO behandling 
Efter behandlingen kan du umiddelbart fortsætte din dag som planlagt. Du skal være opmærksom på, at du skal drikke rigeligt med vand efter behandlingen. Du vil efter behandlingen kunne opleve ømhed og små muskelkramper i det behandlede område op til flere dage efter. Der kan opstå blå mærker efter en behandling. Vi anbefaler ikke sauna eller hård fysisk udfoldelse det første døgn efter behandlingen.  

Effekt og varighed
Det endelige resultat vil ses efter 4-8 behandlinger. Du vil opleve små forandringer lige efter behandlingen. Resultatet er individuelt, fordi udgangspunktet er forskelligt, men gennemsnittet vil opnå op til 16% muskelvækst og 19% fedtreduktion efter endt behandlingsforløb. For bedste resultat, anbefales altid, at du kombinerer dit behandlingsforløb med sund kost og motion for at opnå et mere langvarigt resultat.   

En veltrænet person med allerede markerede muskler vil opnå endnu mere markerede muskler. En person med fedt ovenpå musklen får mere muskelmasse og mindre fedt – men ikke synlige muskler før fedtlaget er helt væk. 

Amerikanske kliniske studier viser, at resultatet opretholdes i op til 12 måneder efter et behandlingsforløb. For at vedligeholde resultatet, anbefaler vi 1-2 EM Sculpting PRO kur-forløb årligt eller efter behov. 

EM Sculpting PRO kurforløb 
Ved kurforløb på 4 behandlinger, anbefales 2 behandlinger om ugen i 2 uger i træk. Ved kurforløb på 8 behandlinger, anbefales som ved 4 behandlinger, dog med 2 ugers mellemliggende pause. Efterfølgende kan man få behandlinger efter behov uden øvre grænse.   

EM Sculpting PRO er klinisk dokumenteret og er blevet enormt populært i USA. EM Sculpting PRO er også godkendt af FDA (USA’s føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed). 

EM Sculpting PRO er en nyhed hos Slagelse Hudpleje Klinik og vi har derfor endnu ikke egne fotos af resultaterne af behandlingerne, derfor kan du indtil videre se før/efter billeder fra en amerikansk klinik herSE FØR/EFTER FOTOS

Kom i gang med et kick-off til en slankere og mere muskuløs krop allerede i dag og book en GRATIS konsultation online hos en af vores behandlere.