Fedtfrysning

Behandling med Fedtfrysning

Er du træt af et genstridigt fedtdepot, du ikke kan slippe af med? Eller har du brug for et yderst effektivt boost til at starte din livsstilsændring? Så er Slagelse Hudpleje Kliniks fedtfrysning noget for dig. Med de teknologier, som er udviklet i dag, er det faktisk muligt at komme af med fedtet. Permanent!

Hos Slagelse Hudpleje Klinik tilbyder vi den verdenspatenterede ikke-kirurgiske teknologi, hvor man næsten smertefrit kan fjerne fedtdepoter fra kroppen.

Fedtfrysning kan bl.a. foretages på: Mave, lår, hage, overarme, BH-delle, mandebryst m.m. Uanset om du er slank og veltrænet med ét lille irriterende fedtdepot, eller om du kommer med lidt mere, som du gerne vil have fjernet, kan fedtfrysning være en relevant behandling. Hos Slagelse Hudpleje Klinik kan vi fjerne fedtdepoter på op til 4 områder på samme tid.

Risikofri og ikke-kirurgisk behandling af fedt

Med fedtfryserteknologien slipper du for bedøvelse, operationer og andre ubehageligheder involveret i de hidtil tilbudte slankemetoder fra hospitaler og lignende. Med fedtfrysning fryses fedtcellerne væk ved hjælp af den nyeste teknologi inden for fedtreduktion. Behandlingen er altså helt sikker, og giver varige resultater på de fedtdepoter, som virker umulige at nå med træning og sund kost. 

Hos Slagelse Hudpleje Klinik tager behandlingen kun 35-60 minutter, og du kan derefter rejse dig og fortsætte med dine daglige gøremål, helt som du plejer.

Behandlingen beskrives som risikofri. Den innovative fryseteknologi ødelægger fedtcellerne, som derefter helt naturligt i den kommende tid udskilles gennem leveren. Det er altså kroppens egne mekanismer, der kickstartes ved hjælp af maskinen. 

Selve behandlingen

Før behandling

Ingen forberedelse er nødvendig før behandling. Selve behandlingen tager som udgangspunkt 35-60 minutter afhængig af antal påsætninger.

Under behandling

En applikator placeres over det ønskede område. Fedtpuden suges ind ved undertryk i applikatoren, hvorefter nedkøling startes. Under behandlingen kan du læse, bruge computer, høre lydbog el. lign.

Efter behandling

Efter behandling kan du, som hovedregel, leve dit liv uændret. Du kan bl.a. dyrke motion lige efter.

I 14 dage efter behandling skal du drikke 2 liter vand dagligt for at hjælpe kroppen med at udskille de døde fedtceller. 

Det bedste resultat

En fedtfrysning holder ikke længe, hvis de dårlige vaner genoptages efter behandling. Se derfor din fedtfrysning som starten på en livsstilsændring eller som et boost til en allerede sund livsstil. Skulle du tage på igen, ville fedtet ofte ophobe sig i de samme områder.

Men holder du vægten, har du glæde af din fedtfrysning resten af livet.

Yderligere behandling

Selvom en enkelt fedtfrysningsbehandling er ganske effektiv, opnås det bedste resultat altid ved en kurbehandling. Vil du sikre dig, at du får det optimale resultat af din fedtfrysning, anbefaler vi, at der købes to-tre fedtfrysningsbehandlinger med 4-8 ugers mellemrum. Hos os får du 25 % på alle opfølgende behandlinger, såfremt de foretages i dette tidsrum.

Desuden anbefales LPG-behandling i forlængelse af din fedtfrysning, så huden hjælpes tilbage til sit optimale elastiske niveau, efter fedtdepotet mindskes. LPG-behandling afhjælper slap hud, celullite m.v. LPG-behandlingen skal foretages ca. 4-8 uger efter fedtfrysning.

OBS

Gratis Konsultation

Det bemærkes, at såfremt man har bestilt tid til gratis konsultation og udebliver eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 500

Priser

Tlbud: Spar 25 % 

Behandling Pris
Fedtfrysning hage Tilbud: Kr. 1.500 (Normalpris kr. 2.000)
Fedtfrysning 2 påsætninger Tilbud: Kr. 1.650 (Normalpris kr. 2.200)
Fedtfrysning 4 påsætninger Tilbud: Kr. 2.625 (Normalpris kr. 3.500)
Konsultation Gratis
Opfølgende LPG-behandling Kr. 350 (spar op til 30 %)

 

Ved hver opfølgende behandling (dvs. max 8 uger imellem hver behandling) sparer du altid 25%

Før- og efterbilleder

TOP