Fjernelse af uønskede tatoveringer

Er du træt af din tatovering eller har du fortrudt din permanent makeup? Du behøver ikke længere forsøge at skjule dine tatoveringer, eller være irriteret over en utidssvarende eller kikset tatovering. Du kan vælge at få den fjernet permanent med laser, som er en effektiv og ufarlig behandling, når du vælger en professionel behandler.

Mere end 20 års erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring med laserbehandling og vores ansvarlige laserterapeut har udført mere end 25.000 behandlinger med laserteknik i hele landet, så hos Slagelse Hudpleje Klinik, er du i trygge, professionelle og kyndige hænder.

Vi anvender professionelt udstyr 

Vi anvender Fotonas Q-switched Nd:Yag laser, som er designet til effektiv fjernelse af tatoveringer. Laseren skaber ved hjælp af impulser en fotoakustisk effekt, der opbryder pigmentpartiklerne i huden uden at påvirke den omkringliggende hudstruktur. Partiklerne bliver herefter absorberet af kroppens naturlige forsvarsmekanisme. Tatoveringen forsvinder gradvist efter hver behandling. Mørke tatoveringer på lys hud fjernes hurtigst. 

Hvor mange behandlinger?

Antal behandlinger afhænger af de farvepigmenter tatovøren har anvendt samt tatovørens ekspertice (hvor langt ned  i huden farvekornene er placeret). Billige farvepigmenter indeholder store korn og kræver dermed flere behandlinger. Mest normalt er 6-8 laserbehandlinger for et tilfredstillende resultat.

Book en GRATIS konsultation online

Vi skal se din tatovering for at give dig en korrekt pris samt behandlingstplan. Book en gratis konsultation hos en af vores laserterapeuter online, direkte i klinikken eller fremsend et foto via Messenger på vores Facebook-side (Facebook-linket samt link til online-booking finder du øverst på denne side) alternativt send en mail med foto til info@slagelsehudpleje.dk med oplysning om tatoveringens størrelse, alder og farve.

Du kan ved enhver skriftlig henvendelse forvente svar på prisen indenfor 3 hverdage.

Før/efter fotos af tatoveringsfjernelse

Pris

Fjernelse af tatovering med laser Pris
Pr. laserbehandling (6-8 behandlinger) fra Kr. 300

Laserbehandlinger foretages kun af faguddannet personale med mange års erfaring.

For at give dig en pris på fjernelse af netop din tatovering, er det påkrævet, at vi ser opgaven. Du kan se dine forskellige muligheder under afsnittet "BOOK en GRATIS konsultation online".

Video af tatoveringsfjernelse

4. behandling af flerfarvet tatovering udført og optaget på Slagelse Hudpleje Klinik.

TOP

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies.  Læs mere

En æra er slut. Slagelse Hudpleje Klinik lukker pr. 31/7-2023
This is default text for notification bar