Glemt dine oplysninger?

Hårfjerning med sukkerpasta eller voks

PANDHY´S depilationspasta er en sukkerblanding baseret på gamle mellemøstlige opskrifter. Sukkerpasta har været kendt og brugt i århundrede og måden det bruges på, er blevet forfinet for at sikre det allerbedste slutresultat.

Blandingen er 100% naturlig og består kun af vand og sukker uden kemikalier, parabener, dufte, cirtrus eller farvetilsætningsstoffer. Den er allergivenlig og irriterer ikke huden. Faktisk er den så naturlig, at folk med en sød tand ville kunne spise den!!

PANDHY'S depilations sukkerpasta er fuldstændig hygiejnisk. Sukker er en af naturens bedste konserveringsmidler, som beskytter imod bakterier og sikrer massen en uendelig holdbarhed. Sukkerpastaen har en koncentration på 70% og derved desinficerende og sårhelende, dvs. her trives ikke bakterier og virus.

DEPILFLAX voks er med sin høje kvalitet en af de mest anvendte voksserier i professionelt brug. En voksbehandling holder dig hårfri 3-5 uger. Er langt mere skånsom for huden end barbering. Du undgår indgroede hår og stride stubbe, når håret vokser ud igen.

Som bonus kan hårvæksten reduceres ved jævnlig behandling (hver 4-6 uge). Håret skal være mindst 0,5 cm ved behandling. Undgå derfor at shave mindst 2 uger før.

Voksbehandlinger

Ønskes hårfjerning med Panthy´s sukkerpasta tillægges 50% oven i priserne

Mænd og kvinder: Pris
Overlæbe eller hage Kr. 110
Overlæbe og hage Kr. 160
Bikini, armhule eller ansigt Fra kr. 170
Bikini og armhule Kr. 290
Skuldre, ryg, mave, bryst, eller arme Fra Kr. 220
Underben inkl. knæ og tæer Kr. 280
Underben, knæ, tæer og bikini Kr. 350
Lår inkl. knæ Kr. 310
Lår inkl. knæ og bikini Kr. 375
Hele ben inkl. bikini og tæer Kr. 420

Se desuden Release Peeling for yderligere mulighed for fjernelse af fine hår i ansigtet

Kun kvinder: Pris
Brasiliansk (ekskl. omkring bag) Kr. 480
Brasiliansk Hollywood (inkl. omkring bag) Kr. 575

Intim/Brasiliansk udføres kun på kvinder og kun med sukkerpasta

Epilering med nål

Permanent hårfjerning efter Du-Lac metoden. Denne metode er udviklet af den engelske kosmetolog Jonna Lack og har været i brug siden 1962 med fantastiske resultater.

En lille nål føres ned i hårsækken og tilfører strøm. Derved destrueres de små kapillærer, som sørger for blodforsyningen til håret, ligesom de små spireceller, der producere nye hår også bliver ødelagt. Derfor kan nye hår ikke dannes i hårsækken.

Der skal påregnes flere behandlinger.

Denne metode er især velegnet til ansigtet og til hårtyper, som Laser og IPL ikke kan fjerne.

Behandling Pris
10 min. epilering Kr. 160

 

Permanent hårfjerning for både mænd og kvinder

For mange mennesker er uønsket hårvækst et stort problem, der ofte bruges rigtig meget tid på. Det er genetisk bestemt, hvor mange hår vi har og farven på hårene. Arvelige faktorer eller hormonelle forstyrrelser kan være årsag til, at nogle får uønsket hårvækst.

På kroppen er nogle hår i vækst, mens andre er i det man kalder hvilefasen. Kun få hår er i vækst ad gangen. Derfor skal der flere behandlinger til, da håret kun kan fjernes i vækstfasen.

Slagelse Hudpleje Klinik har mere end 20 års erfaring med behandling for permanent hårfjerning, du behøver IKKE at affinde dig med uønsket hårvækst. Vi har professionel udstyr og maskiner samt alle nødvendige godkendelser af SundhedsStyrelsen til at behandle med laser og giver professionel rådgivning om dine muligheder for behandling. Du kan få yderligere information under IPL og Laser samt "Epilering med nål" herover.

- Hos os er du sikker på en god behandling.

TOP