Hænder & Fødder

Hold dine hænder og fødder sunde og præsentable året rundt - for et optimalt velvære

Hænder

Vores hænder er konstant udsatte, og ældes hurtigere end resten af kroppen. Derfor skal du pleje og passe dem for at undgå, at de bliver tørre og sarte. Husk at en kvindes (og mands) alder afsløres af hænderne :)

God pleje af dine hænder

  • Brug en håndsolcreme med et høj faktor fra april til september, så du kan beskytte hænderne mod de aldersfremkaldende solstråler.
  • Plej dem hver dag med en negleolie og håndcremen. Negleolie indeholder vitaminer og plejestoffer og hjælper med at gøre dine negle stærke. Håndcremen skal du bruge til at forebygge tørre hænder.
  • Brug en creme uden mineralske olier, da de mineralske olier tapper hudens egen fugtbalance.
  • Det bedste tidspunkt for håndcreme er lige inden sengetid, hvor de ikke bliver udsat for, at plejeprodukterne bliver vasket af.

Fødder

Fødderne er den mest aktive del af din krop - plej dem godt.

Dine fødder bærer dig hele dagen og derfor har de også hårdt brug for pleje. Brug en god fodcreme om aftenen før du går i seng, så får de uforstyrret mulighed for at suge til sig af de gode næringsstoffer. Du kan bl.a. få en professionel pedicure hos Slagelse Hudpleje Klinik og dine fødder vil takke dig.

Shellac

Lak med stor holdbarhed

CND Shellac - 14 dages high gloss shine - genial og gennemtænkt fusion mellem lak og gele

CND Shellac Nail Color fra CND er innovation og en ny måde at tænke lak på. Et patenteret teknologisk gennembrud. Lakken er et blandingsprodukt, der kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra lakken med det stærke og holdbare resultat fra geléen. Slagelse Hudpleje Klinik er autoriseret CND-forhandler, og har dygtige negleteknikere til at give dine negle et professionelt look - med holdbarhed.

Ikke flere skår i lakken

Nu kan du sige farvel til skår i lakken, udtværinger og tørretid - og sige goddag til CND Shellac Nail Color, som holder perfekt i 14+ dage med en utrolig glans. CND Shellac Nail Color er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak - først underlak, så farve og siden overlak - og hærdes i et UV-lys, hvilket betyder nul tørretid. Du har også mulighed for diverse effekter og sjove designs på neglene. Formlen er tynd og fleksibel som neglelak, men videregiver en stærk neglebeskyttelse med en spændstig, spejlblank finish, der forhindrer skår, ridser og udtværinger i lakken - også selvom neglene udsættes for de mest barske aktiviteter.

CND Shellac Nail Color findes i mange forskellige farver

CND Shellac Nail Color findes i mange forskellige fantastiske farver og nuancer, fra skønne "fransk manicure"-agtige rosa og hvide, til flot signalrød og fyldige mørke farver - det er dit valg. CND Shellac Nail Color er nemt at fjerne uden iblødsætning eller filing af neglene. Kom ind i klinikken og se det store udvalg i vores flotte neglerum.

OBS: Der gives ingen garanti på holdbarheden, da vi bruger vores hænder forskelligt. Skøre og bløde negle samt indtagelse af medicin forringer holdbarheden. Brug af desinficerende samt hyppig håndvask forringer også holdbarheden.

Ved brug af korrekt daglig pleje med tilhørende negleolie og håndcreme forlænges/opretholdes den lange holdbarhed.

Shellac indeholder ikke akrylater, formaldehyd, glutaraldehyd eller HEMA

Priser

Behandling Pris
Luksus Manicure Kr. 520
Luksus Pedicure Kr. 575
Fjernelse af Lak/ Lakrester før Behandling Kr. 150
Shellac inkl. Minimanicure eller Minipedicure Kr. 425 / 490
Shallac Fransk inkl. Minimanicure eller Minipedicure Kr. 525 / 570
Fjernelse af Shellac Kr. 260
Fjernelse af Shellac ved Ny Shellac Kr. 150

Luksus Manicure

Forkælelse af hænder

Aromatisk bad, negle files, fjernelse af neglebånd, peeling, håndmassage, parafin/håndmaske.

Luksus Pedicure

Forkælelse af fødder

Aromatisk bad, negle files, fjernelse af hård hud og neglebånd, peeling, fodmassage, parafin/fodmaske.

TOP