HIFU: Kosmetisk Facelift med Ultralyd

Kosmetisk behandling med HIFU (Høj Intensitet Fokuseret Ultralyd) er en revolutionerende behandlingsmetode inden for ansigtsforyngelse.

HIFU er ultralyd og er en markant anderledes energiform end fx IPL, Laser og RF. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker. Med alderen mister kollagenet sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud.

HIFU-behandling bruges til opstramning af huden i kosmetisk øjemed. Den fokuserende ultralydsenergi giver varmepåvirkning af vævet og medfører betydelig opstramning af vævet med hurtige resultater og langtidsvirkende effekt.

HIFU-behandling er omfattet af bekendtgørelse om kosmetisk behandling og kræver at din behandler er certificeret med registrering i Styrelsen for Patientsikkerhed - Din sikkerhed for en tryg behandling. Læs yderligere her: Styrelsen for Patientsikkerhed vejledning ved kosmetiske behandlinger med HIFU 

HIFU arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud.

Efter kun én HIFU-behandling opnås unikke, foryngende resultater. De første resultater ses efter tre til fire uger. Det optimale resultat ses efter seks måneder.

HIFU behandler: Pandelinjer, øjenomgivelser (kragetæer og øjenbrynsløft), kinder, dobbelthage, kalkunhals, kæbelinje og aknear.

GRATIS

Gratis Konsultation

Det bemærkes, at såfremt man har bestilt tid til gratis konsultation og udebliver eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 500

Før påbegyndt HIFU-behandling påkræves gratis konsultation hos sygeplejerske grundet lovgivning for ultralydbehandlinger, som kun få klinikker med tilknyttet læge må tilbyde.

Priser

[easytable]
HIFU-behandlingen fås i flere varianter; Pris
HIFU D.O.T. Lift - Ansigt og Hals; Kr. 4.500
HIFU D.O.T. Lift - Ansigt; Kr. 3.000
HIFU D.O.T. Lift - Hals; Kr. 2.500
HIFU Kollagenbooster - Ansigt og Hals; Kr. 3.500
HIFU Kollagenbooster - Ansigt; Kr. 3.000
HIFU Kollagenbooster - Hals; Kr. 2.500
HIFU Skinbooster - Ansigt og Hals; Kr. 2.000
HIFU Skinbooster - Ansigt; Kr. 1.500
HIFU Skinbooster - Hals; Kr. 1.500
Konsultation: HIFU; GRATIS

[/easytable]

TOP

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies.  Læs mere

En æra er slut. Slagelse Hudpleje Klinik lukker pr. 31/7-2023
This is default text for notification bar