Hudanalyse

Behov for professionel hudpleje?

Vi har mere end 20 års erfaring med professionel hudpleje og reducerer alle former for hudproblemer og optimerer din huds mulighed for optimal fremtoning og dit velvære.

Pigmentpletter, store porer, uren hud, rynker, almindelig sund ansigtspleje - dybdevirkende cosmeceuticals anti-age eller medicinske anti-age ansigtsbehandlinger? Vi giver en grundig analyse af din hud og dens behandlingsbehov med anbefaling af produkter eller forløb, der ved samtidig bestilling af behandling eller køb af produkter for min. Kr. 500, er ganske gratis. Hudanalyse - uden køb af produkter eller bestilling af ansigtsbehandling, koster kr. 250.

Vi tilrettelægger et resultatorienteret behandlingsforløb tilrettet din hydtype eller hudproblem

Uanset hvad du anser som irritation eller ønske for din hud, laver vi et løsningsforslag, såfremt vi vurderer det kan behandles, med udsigt til synlig effekt - herunder rådgivning af produkter, hjemmepleje og/eller klinikbehandlinger af fagfolk med mange års erfaring.

Professionel rådgivning - optimal effekt og synlige resultater

Så har du for mange fine linjer, dybe rynker, udtalt tørhed, akne, karsprængninger eller andre ubalancer, kan du forvente en professionel rådgivning med løsningsforslag, som passer til netop dig med nyeste teknik og seneste forskningsresultater inden for branchen. Vores uddannede personale står klar til at give dig en konstruktiv rådgivning og god service, uanset hvad dine hudgener er - ring eller kom ind på klinikken og få god rådgivning.

TOP