Vi er specialister i laserbehandlinger med over 20 års erfaring

Effektive behandlinger med laser og IPL

Cosmetic Laser har mange års erfaring med Laser og IPL, idet vi har behandlet siden 1998 og dermed var blandt de første i Danmark, der kunne tilbyde bl.a. permanent hårreduktion med laserbehandling, som fortsat er den mest effektive form for hårfjerning.

Gratis konsultation

Hos os er du i kyndige hænder og din pris aftales inden opstart af behandling med en GRATIS konsultation, som er påkrævet inden opstart af behandling. Ved den GRATIS konsultation vejledes om bl.a. priser og antal forventede laser-behandlinger. Konsultationerne varetages af vores autoriserede laserterapeut Katja Gravesen, som ligeledes foretager laserbehandlingerne. Derudover har vi vores dygtige sygeplejersker, som forestår de lovpligtige forundersøgelser, samt ligeledes foretager laserbehandlingerne.

I klinikken anvender vi 2 forskellige typer IPL/Laser, efter dit behandlingsbehov:

  • Nordlys Ellipse
  • Fotona QX Laser

Behandlingerne foretages kun af faguddannet og autoriseret personale.

Se dine behandlingsmuligheder med laser længere nede på siden her og book en GRATIS konsultation og hør nærmere om forløbet samt prisen på permanent reducering af dine kosmetiske gener.

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed iflg. gældende lovkrav

Vi kan tilbyde behandlinger med Laser og IPL, idet vi er autoriseret og registreret i hos Styrelsen for Patientsikkerhed, samt opfylder gældende lovkrav og vi har derfor læge og sygeplejerske tilknyttet klinikken. Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk.

Hos os er du sikker på en tryg behandling og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.

OBS!

Gratis konsultation

Det bemærkes, at såfremt man har bestilt tid til gratis konsultation og udebliver eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 500

Laserbehandlinger bliver udført af Cosmetic Laser hos Slagelse Hudpleje Klinik

Behandlinger

Fjernelse af tatoveringer

Nu behøver du ikke længere forsøge at skjule dine tatoveringer eller være fortvivlet over en utidssvarende eller kikset tatovering. Du kan vælge at få den fjernet permanent med laser, som er en skånsom og ufarlig behandling af uønskede tatoveringer.

Karsprængninger

Hvis du er generet af karsprængninger, kan vi fjerne dem med professionel laser-teknik - på både krop og ansigt.

Rynkereduktion

Bevar din hud ungdommelig. Hudforyngelse af huden kan foretages med IPL.

Hårfjerning

Cosmetic Laser anvender Ellipse Nordlys til permanent reduktion af uønsket hårvækst. Dette er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod din hud.

TOP