Permanent hårreduktion med Nordlys Ellipse

Vælg IPL for permanent hårreduktion, og du slipper for uønsket hår

Slagelse Hudpleje Klinik anvender Ellipse Nordlys til permanent reduktion af uønsket hårvækst. Dette er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod din hud. Ellipsebehandlingen er effektiv og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme - en proces, der ødelægger hårrodens evne til igen at producere nyt hår. Behandlinger foretages kun af autoriseret personale med mange års erfaring. Vi er registreret i SundhedsStyrelsen, og hos os er du dækket af lovpligtig patientforsikring ved behandling med laserteknik. Hos os er du altså i trygge hænder med professionel behandling.

Kan dine hår fjernes permanent med IPL?

Behandlingen er mest effektiv på mørke hår, grundet den store koncentration af melanin i mørkt hår. Hudens farve har også betydning. Jo lysere hud, desto bedre virkning. Gråt, hvidt, rødt eller blondt hår er ikke modtagelig for behandlingen, da der ikke er nok farvestof i hårsækkene. Lyset, som anvendes ved behandling af uønsket hårvækst, er er helt ufarligt. Vurderer vi, at behandling af din uønskede hårvækst IKKE vil have en effektiv effekt, har vi andre muligheder for reduktion af hårvækst.

Forskellige typer af hår og hårenes cyklus

Hår vokser i cyklus, hvor det går fra vækstfase til hvilefase. Kun hårsække med hår i vækstfasen kan behandles effektivt. Derfor er det nødvendigt at gentage behandlingen med intervaller, indtil alle hårsækkene har været i vækstfasen. Længden og timingen af vækstfaserne influeres af flere faktorer, såsom hvor på kroppen håret vokser, hårvækstens tæthed, hårets tykkelse, etnisk oprindelse, hormonstatus og alder.

Vi er Registreret i Sundhedsstyrelsen iflg. gældende lovkrav

Vi kan tilbyde behandlinger med Laser og IPL, idet vi er autoriseret og registreret i Sundhedsstyrelsen, samt opfylder gældende lovkrav. Vi har derfor læge og sygeplejerske tilknyttet klinikken. Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn, og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk.

Hos os er du sikker på en tryg behandling, og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.

Priser

Antallet af behandlinger er individuelt. Derfor tilbyder vi en gratis konsultation, hvor pris og antal behandlinger oplyses. Man skal påregne mindst 6-10 behandlinger med et interval på 1-3 måneder for at opnå et succesfuldt resultat. Har du mørke hår, du ønsker fjernet permanent, kan du booke en GRATIS konsultation online, telefonisk eller ved at komme ind på klinikken.

OBS!

Gratis konsultation

Det bemærkes, at såfremt man har bestilt tid til gratis konsultation, og udebliver, eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 500

TOP