Fjernelse af Karsprængninger

Hvis du er generet af karsprængninger, kan vi fjerne dem med professionel laserteknik - på både krop og ansigt

Effektiv behandlingsform af autoriseret personale

Slagelse Hudpleje Klink har mange års erfaring med Laser og IPL, idet vi har behandlet siden 1998. Vi var dermed blandt de første i Danmark, som kunne tilbyde bl.a. fjernelse af karsprængninger og permanent hårreduktion med laserbehandling, som fortsat er en af de mest effektive behandlingsformer.

Generet af karsprængninger?

Hvis du er generet af karsprængninger, kan vi fjerne dem med professionel laserteknik, på både krop og ansigt. Laserbehandling er fortsat en sikker og hurtig løsning for behandling af karsprængninger. Herved undgår du yderligere spredning i huden, som ofte ses hos personer med tendens til karsprængninger.

GRATIS konsultation og fast pris

Hos os er du i kyndige hænder, og din pris aftales inden opstart af behandling ved en gratis konsultation, som er påkrævet inden opstart af behandling. Ved den gratis konsultation vejledes om bl.a. priser og antal forventede laserbehandlinger.

Din mulighed for effektiv, professionel og direkte vej til flotte ben igen, fjernelse eller reducering af røde kinder, rød næse eller blussen på hals og decollete.

Vi er Registreret i Sundhedsstyrelsen iflg. gældende lovkrav

Vi kan tilbyde behandlinger med Laser og IPL, idet vi er autoriseret og registreret i Sundhedsstyrelsen, samt opfylder gældende lovkrav og vi har derfor læge og sygeplejerske tilknyttet klinikken. Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside sundhedsstyrelsen.dk.

Hos os er du sikker på en tryg behandling, og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder tilpasset netop dig og dine behov.

Priser

 

  Pris
Pr. behandling: Delvis Ansigt, Næse, Hånd e.a. Fra kr. 400
Pr. behandling: Hele Ansigtet Fra Kr. 1.100
Pr. behandling: Ansigt og Decollete Fra Kr. 1.700
Pr. behandling: Ben Fra Kr. 1.100
Pr. behandling: Ansigt og Ben Fra Kr. 1.700
Pr. behandling: Ansigt, Decollete og Ben Fra Kr. 2.600

 

Prisen for netop din behandling samt antal behandlinger oplyses ved en GRATIS konsultation. Antal behandlinger varierer alt efter område. Ansigtet er normalt 2-4 behandlinger. Ben er ca. 2-6 behandlinger (alt efter hvor mange kar, du ønsker behandlet)

OBS!

Gratis konsultation

Bemærk venligst, at såfremt du har bestilt tid til gratis konsultation, og udebliver, eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 500

TOP