Fjernelse af Karsprængninger

Vælg et registreret behandlingssted for et tryg behandling af karsprængninger på krop og/eller ansigt med en dansk produceret laser: Nordlys.

Effektiv behandlingsform af autoriseret personale

Slagelse Hudpleje Klink har via LaserCare mange års erfaring med Laser og IPL og har behandlet siden 1998. Vi var dermed blandt de første i Danmark, som kunne tilbyde bl.a. fjernelse af karsprængninger og permanent hårreduktion med laserbehandling, som fortsat er en af de mest effektive behandlingsformer.

Generet af karsprængninger?

Hvis du er generet af karsprængninger, kan vi fjerne dem med professionel laserteknik, på både krop og ansigt. Laserbehandling er fortsat en sikker og hurtig løsning for behandling af karsprængninger. Herved undgår du yderligere spredning i huden, som ofte ses hos personer med tendens til karsprængninger.

GRATIS konsultation og fast pris

Hos os er du i kyndige hænder, og din pris aftales inden opstart af behandling ved en gratis konsultation, som er påkrævet inden opstart af behandling. Ved den gratis konsultation vejledes om bl.a. priser og antal forventede laserbehandlinger.

Din mulighed for effektiv, professionel og direkte vej til flotte ben igen, fjernelse eller reducering af røde kinder, rød næse eller blussen på hals og decollete.

LaserCare er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed iflg. gældende lovkrav - Din tryghed for en sikker behandling

Vi kan tilbyde behandlinger med Laser og IPL, idet LaserCare er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed, samt opfylder gældende lovkrav og vi har derfor læge og sygeplejerske tilknyttet klinikken. Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside sundhedsstyrelsen.dk.

Hos os er du sikker på en tryg behandling, og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder tilpasset netop dig og dine behov.

Priser

Nordlys laserbehandling af karsprængninger Pris pr. behandling
Delvis Ansigt, Næse, Hånd etc. Fra kr. 400
Hele Ansigtet Fra Kr. 1.100
Ansigt og Decollete Fra Kr. 1.700
Ben Fra Kr. 1.100
Ansigt og Ben Fra Kr. 1.700
Ansigt, Decollete og Ben Fra Kr. 2.600

Prisen og antallet af behandlinger kan kun oplyses ved en GRATIS konsultation hos vores laserterapeut ud fra individuelle behov. Antal behandlinger varierer alt efter område og type af karsprængninger. Ansigtet er normalt 2-4 behandlinger. Ben er ca. 2-6 behandlinger (alt efter hvor mange kar, du ønsker behandlet)

OBS!

Gratis konsultation

Bemærk venligst, at såfremt du har bestilt tid til gratis konsultation, og udebliver, eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), forbeholder vi os ret til at opkræve et udeblivelsesgebyr på kr. 500.

TOP

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies.  Læs mere

En æra er slut. Slagelse Hudpleje Klinik lukker pr. 31/7-2023
This is default text for notification bar