Effektiv og skånsom hudforyngelse med laser

Bevar din hud ungdommelig med hudforyngelse foretaget med IPL (finere rynker) og Laser (dybere rynker)

Hos Slagelse Hudpleje Klinik, har vi nogle af markedets mest effektive IPL/lasermaskiner til hudbehandling og vi har anvendt laserteknik siden 1998. Vi har autoriserede behandlere og vi er registreret i SundhedsStyrelsen og har lovpligtig patientforsikring, så hos os er du i trygge erfarne hænder, med uddannet personale.

I USA er Gentle Yag kåret, som en af de mest effektive lasermaskiner til rynkebehandling, der findes på markedet.

Gentle Yag Laser tilfører de underliggende lag i huden varme, hvorpå der dannes nyt kollagen. Dette nye kollagen resulterer i en udglatning af rynker og en opstramning af huden.

Gentle Yag har et patenteret kølingssystem, som sørger for at køle og beskytte huden under hele behandlingen. Dette bevirker, at huden kun er meget lidt rød efter en behandling. Man kan faktisk ikke se, at man lige har fået foretaget en "miniansigtsløftning" med laser.

Vi anbefaler mellem 3-6 behandlinger – alt efter, hvilket resultat man ønsker. Såfremt man vil "vedligeholde" sit udseende anbefaler vi 1-2 behandlinger årligt.

Ellipse Nordlys og Ellipse I2PL til hudforyngelse og behandling af solskadet hud, er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden. Sol og alder reducerer collagen produktionen i huden og huden ældes mere eller mindre naturligt, mere eller mindre, med tiden. Skinrejuvenation, med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive ellipse metode, hjælper dig med at bevare det unge friske look længere. Dels ved at fjerne brune pletter og rødmen og dels ved at forbedre hudens struktur.

Behandlingen reducerer også hudens uensartede pigmentering.

Priser

Pris
1 behandling m/Ellipse Kr. 1.500
3 behandlinger m/Ellipse (1 x hver 3. uge) Kr. 3.000
6 behandlinger m/Ellipse (1 x hver 3. uge) Kr. 4.500
1 behandling m/GentleYag Laser Kr. 2.000
3 behandlinger m/GentleYag Laser (1 x hver 4 uge) Kr. 4.500
6 behandlinger m/GentleYag Laser (1 x hver 4 uge) Kr. 6.000

Før behandling skal du til en konsultation, som er GRATIS, ved bestilling af behandling. Ved din konsultation drøftes dine behandlingsmulighederne for de mest effektive resultater, efter dine ønsker og behov, med en autoriseret laserterapeut.

OBS!

Gratis konsultation

Bemærk venligst, at såfremt du har bestilt tid til gratis konsultation og udebliver eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 500

TOP