Effektiv og skånsom hudforyngelse med IPL

Hold din hud ungdommelig med hudforyngelse foretaget med IPL

Hos Slagelse Hudpleje Klinik har vi nogle af markedets mest effektive IPL- og lasermaskiner til hudbehandling, og vi har anvendt laserteknik siden 1998. Vi har autoriserede behandlere, og er registreret i SundhedsStyrelsen. Vi har lovpligtig patientforsikring, så hos os er du i trygge erfarne hænder hos uddannet personale.

Vi anbefaler mellem 3-6 behandlinger – alt efter, hvilket resultat, man ønsker. Såfremt man vil "vedligeholde" sit udseende anbefaler vi 1-2 behandlinger årligt.

Ellipse Nordlys til hudforyngelse og behandling af solskadet hud, er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden. Sol og alder reducerer collagenproduktionen i huden, og huden ældes mere eller mindre naturligt med tiden. Skinrejuvenation med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive ellipsemetode, hjælper dig med at bevare det unge friske look længere. Dels ved at fjerne brune pletter og rødmen, og dels ved at forbedre hudens struktur.

Behandlingen reducerer også hudens uensartede pigmentering.

Priser

Pris
1 behandling ansigt Kr. 1.100
1 behandling ansigt + decollete Kr. 1.700

Før behandling skal du til en konsultation, som er gratis. Ved din konsultation drøftes dine behandlingsmuligheder for de mest effektive resultater efter dine ønsker og behov med en autoriseret laserterapeut.

OBS!

Gratis konsultation

Bemærk venligst, at såfremt du har bestilt tid til gratis konsultation, og udebliver, eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), vil der blive opkrævet et gebyr på kr. 500

TOP