Kropsbehandlinger

Slagelse Hudpleje Klinik har mere end 20 års erfaring med forskellige massageteknikker og har udvalgt tre forskellige massagemetoder - for optimal effekt og resultat efter behov. Vi har i en lang årrække rejst til Thule Air Base og behandlet personalet - efter en direkte henvendelse på vores behandlingsmetoder.

Trænger du til forkælelse? Eller til noget, der gør ondt og godt? Find hvad du har brug for længere nede på siden

Massagens helbredende kraft

Musklerne udgør ca. 40 pct. af kroppens vægt. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet. Men hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som der fx gør, hvis vi sidder time efter time og spænder foran computeren eller træner lidt for hårdt, så bliver musklen træt, stiv og øm. Massage løsner og blødgør musklen og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk.

Affaldsstofferne føres væk fra cellerne

En anerkendt, engelsk læge sammenlignede for over 100 år siden massage med et kloaksystem: Et godt kloaksystem holder dit hus rent og hygiejnisk og leder affaldet ud. En god massage gør det samme ved din krop. Holder den sund og ren og leder affaldet ud. Massage forbedrer blodcirkulationen, som transporterer næringsstoffer og ilt ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer med blodet væk fra cellerne. Massage sætter også skub i lymfesystemet, der spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer.

  

Behandlinger

Fysiurgisk kropsmassage

Den klassiske massageform, god til muskelinfiltrationer og spændinger

Velvære kropsmassage

Giver dig vidunderlig afslapning og velvære - til dig, der vil forkæle krop og sjæl

LaStone

LaStone er en speciel massage, hvor der masseres med varme sten

TOP