Glemt dine oplysninger?

Kompromiløs Kvalitet fra MakeUp Factory

Professionel Kvalitet og effektiv Effekt - til en travl Hverdag:

Fås KUN hos udvalgte Klinikker

Produkterne fra Make up Factory er udviklet af de mest innovative og berømte kosmetikproducenter i Europa. Make up Factory er en unik kollektion, som sætter nye standarder inden for kosmetik: Æstetisk design, elegant og forbløffende simpelt. Serierne indeholder usædvanligt mange farver og produkter, og hotte trends præsenteres flere gange om året.

Make up Factory står for kompromisløs kvalitet og et ubegrænset fokus på de essentielle aspekter af skønhed. Make up Factory inspirerer enhver kvinde til at opdage de endeløse muligheder i sin egen skønhed: make up og skønhed i sin reneste form - med fantastiske produkter som er værdsat af selv internationalt anerkendte make up artister for sin unikke kvalitet.

Serien omfatter også mineral make up og er god til allergikere. Produkterne lever op til markedets strengeste krav og standarder. Alt sammen til en særdeles god pris.

Kig ind i klinikken og find de perfekte farver til dig fra MakeUp Factory. Måske er et makeup-kursus noget for dig? Se yderligere information længere nede på denne side....

 

Priser

Dag Makeup

En flot og naturlig make-up lagt af professionelle makeupartister/kosmetologer.

God til dig, som ønsker makeup efter en ansigtsbehandling eller blot ønsker lidt ekstra inspiration i dagligdagen. Til den, som aldrig bærer make-up, vil denne make-up føles som en aften/festmake-up.

Pris                                 Kr. 295

 

Fest Makeup

At have en smuk Makeup på er et spørgsmål om, at vælge de rigtige Farver og lægge de enkelte Produkter rigtigt.

Make-up'en lægges af professionelle makeupartister/kosmetologer. Make-up'en lægges ud fra dine ønsker, humør og det tøj du har på.

Pris                                        Kr. 400

 

Brude Makeup

Alt skal være perfekt til den store Dag.

Dette gælder også din Makeup. Vælg en professionel makeupartist/ kosmetolog til at stå for din perfekte Makeup. 

   
Brude-makeup Kr. 495
Brude-makeup inkl. prøve-makeup Kr. 850
   
   

 

Make up kursus - Få gode tips til, hvordan du lægger en perfekt makeup

Oplev en utrolig forvandling, når en professionel makeup-artist inspirerer og lærer dig, at lægge en personlig og korrekt hverdagsmakeup, samt de hotteste tips og trends indenfor festmakeup.

 

Kursister Pris
1 Kursist Kr. 450
3-5 Kursister Kr. 1.100
6 eller flere kursister (pris pr. kursist) Kr. 200

 

Vi kører også gerne ud for et fast beløb Kr. 2.000 (max 8 personer). Ved flere en 8 personer aftales pris.

Gratis Luksus Ansigtsbehandling

Inviter MINDST 6 veninder/kolleger til en hyggelig aften eller eftermiddag hos os, hvor I vil lære alt om makeup. Som tak for, at du kan samle mindst 6 veninder, får du i GAVE en GRATIS Luksus Ansigtsbehandling til en værdi af Kr. 630.

Kurset kan afholdes alle ugens 7 dage. Hverdage fra kl. 18.00, lørdag fra kl. 15.00 samt hele søndagen. Under kurset, som tager ca. 3-4 timer, serverer vi lidt lækkert til ganen.

Deltagerpris Kr. 200 pr. kursist, som er bindende og skal betales samlet 8 dage før kursus. Efter kurset er der mulighed for at købe produkterne med 10% rabat.

Kontakt Katja på tlf. 5853 2079 eller [email protected] for nærmere information og aftaler.

TOP