Kompromisløs kvalitet fra MakeUp Factory

Professionel kvalitet og effektiv effekt - til en travl hverdag:

Fås KUN hos udvalgte klinikker

Produkterne fra Make Up Factory er udviklet af de mest innovative og berømte kosmetikproducenter i Europa. Make Up Factory er en unik kollektion, som sætter nye standarder indenfor kosmetik: Æstetisk design, elegant og forbløffende simpelt. Serierne indeholder usædvanligt mange farver og produkter, hvor hotte trends præsenteres flere gange om året.

Make Up Factory står for kompromisløs kvalitet og et ubegrænset fokus på de essentielle aspekter af skønhed. Make Up Factory inspirerer enhver kvinde til at opdage de endeløse muligheder i sin egen skønhed: makeup og skønhed i sin reneste form - med fantastiske produkter som er værdsat af selv internationalt anerkendte makeupartister for sin unikke kvalitet.

Serien omfatter også mineral makeup og er god til allergikere. Produkterne lever op til markedets strengeste krav og standarder. Alt sammen til en særdeles god pris.

Kig ind i klinikken og find de perfekte farver til dig fra Make Up Factory. Måske er et makeup-kursus noget for dig? Se yderligere information længere nede på denne side.

Priser

Dagmakeup

En flot og naturlig makeup lagt af professionelle makeupartister/kosmetologer

God til dig, som ønsker makeup efter en ansigtsbehandling, eller blot ønsker lidt ekstra inspiration i dagligdagen. Til den, som aldrig bærer makeup, vil denne makeup føles som en aften- / festmakeup.

Pris                                 Kr. 350

 

Festmakeup

At have en smuk makeup på er et spørgsmål om at vælge de rigtige farver, og lægge de enkelte produkter rigtigt

Makeuppen lægges af professionelle makeupartister/kosmetologer. Makeuppen lægges ud fra dine ønsker, humør samt det tøj, du har, eller skal have, på.

Pris Kr. 480

 

Brudemakeup

Alt skal være perfekt til den store dag

Dette gælder også din makeup. Vælg en professionel makeupartist/ kosmetolog til at stå for din perfekte makeup. Derfor tilbyder vi mulighed for en prøvemakeup før den store dag. Således kan du og din behandler sammen finde ud af, hvad du kan lide, og du kan se det på, før den store dag indfinder dig.

Brude-makeup Kr. 525
Brude-makeup inkl. prøve-makeup Kr. 850

 

Makeupkursus - få gode tips til, hvordan du lægger en perfekt makeup

Oplev en utrolig forvandling, når en professionel makeupartist inspirerer dig, og lærer dig at lægge en personlig og korrekt hverdagsmakeup, samt opdag de hotteste tips og trends indenfor festmakeup.

 

Kursister Pris
1 Kursist Kr. 500
3-5 Kursister Kr. 1.200
6 eller flere kursister (pris pr. kursist) Kr. 200

 

Vi kører også gerne ud for et fast beløb kr. 2.000 (max 8 personer). Ved flere en 8 personer aftales pris.

Gratis Signatur Guld Ansigtsbehandling

Inviter mindst 6 veninder/kolleger til en hyggelig aften eller eftermiddag hos os, hvor I vil lære alt om makeup. Som tak for at du kan samle mindst 6 veninder, får du i gave en gratis luksus ansigtsbehandling til en værdi af kr. 695.

Kurset kan afholdes alle ugens 7 dage. Hverdage fra kl. 18.00, lørdag fra kl. 15.00 samt hele søndagen. Under kurset, som tager ca. 3-4 timer, serverer vi lidt lækkert til ganen.

Deltagerpris kr. 200 pr. kursist, som er bindende, og skal betales samlet 8 dage før kursus. Efter kurset er der mulighed for at købe produkter med 10% rabat.

Kontakt Katja på tlf. 5853 2079 eller info@slagelsehudpleje.dk for nærmere information og aftale.

TOP