Medicinsk Hudterapi med Mesoestetic

Medicinsk Hudterapibehandling er en mellemting mellem kosmetologiske behandlinger og kirurgiske indgreb - fri for kirurgi, injektioner, smerter og andre bivirkninger

Hos Slagelse Hudpleje Klinik bruger vi medicinsk kosmetik og behandlinger fra Mesoestetic®, som anbefales af verdens førende dermatologiske klinikker - klinisk dokumenteret effekt som bl.a. dybdevirkende anti-age behandling.

Kort om Mesoestetic

Mesoestetic® består af 2 meget store produktionscentre beliggende i Barcelona: 1. Mesoestetic® = forskning og farmaceutisk produktion af medicinsk kosmetik og 2. Exiko = forskning og produktion af kosttilskud baseret på planteekstrakter.

30 års erfaring med specialisering i medicinsk hudpleje

Med sine over 30 års erfaringer er Mesoestetic Labratories førende specialister i udvikling af produkter til Medicinsk Behandling og Hudpleje. Deres hudplejeprogrammer er de mest teknologiske og avancerede kosmetiske behandlinger, som findes idag - både til professionelle behandlinger og vedligeholdelses behandlinger hjemme.

Anbefalet af dermatologer og førende klinikker i 64 lande

Behandlingerne og de kosmetiske metoder er baseret på lægelig medicinsk videnskab og farmaceutisk produktion. Produkterne og programmerne indeholder effektive og stærkt virkende ingredienser og forhandles kun igennem autoriserede specialister.

Mesoestetic® Medicinsk Kosmetik - baseret på videnskabeligt fremstillede ingredienser fra egen produktion og forskningscenter i Barcelona - giver fremragende resultater og anbefales af professionelle dermatologer og førende klinikker verden over i 64 lande.

Medicinske behandlinger fra Mesoestetic® giver fantastiske og langtidsvirkende resultater og glade klienter. Specielt velegnet til dig, som ønsker virkelig dybdevirkende behandling for anti-age, pigmentforandringer og andre ubalancer i huden og for optimalt resultat.

Ring eller kig forbi Slagelse Hudpleje Klinik og hør hvad Mesoestetic®´s produkter og behandlinger kan gøre for dig og dine ønsker.

Mesoéclat Antiage®

Mesoéclat Antiage® er en behandling med øjeblikkelig effekt. Maksimal stimulering af hudens defensive mekanismer i kampen mod ældning.

Stemcell Antiage Mesoestetic®

En simpel, effektiv professionel behandling for ansigt og hals som kombinerer yderst regenererende og foryngende produkter med en eksklusiv opstrammende massageteknik.

Mesoestetic® Cosmelan Depigmentation

Effektiv behandling af pigmentpletter for alle hudtyper også mørke hudtyper. Ved at påvirke dannelsen af melanin direkte, er det muligt at fjerne pigmenteringer effektivt.

Cosmelan Active Acnebehandling

Specielt udviklet til at reducere og bekæmpe betændelse samt standse udviklingen af akne udbrud. Afrens og maske påføres i klinikken og forbliver på huden i 3 timer. Masken tages af hjemme.

TOP