Mesoterapi fra Mesoestetic® Antiage eller hårtab.

Synligt yngre og fastere hud med Mesoterapi®

Vil du have en dybdevirkende og resultatorienteret antiage? Så er Mesoterapi® en yderst effektiv rynkereducerende behandling, der virker biologisk ved at tilføre huden de komponenter, som er nødvendige for at opretholde vitaliteten. Ved mange små stik i hudens overflade tilføres næringskompleks bestående af bl.a Hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, c-enzymer, mineraler og antioxydanter, som er medvirkende til at stimulere kollagendannelsen.

Herved genvindes hudens styrke og glød, rynker reduceres, og hudens optimale fugtbalance genetableres. Mesoterapi® er en global Antiaging-behandling som bekæmper aldrende hud, og har været anvendt af førende klinikker i hele Verden.

Effekt ses med det samme, men bedst et par dage efter behandlingen. Dog anbefales det at få minimum 3 behandlinger, som giver længerevarende rynkereducerende effekt i huden.

Mesoterapi® mod hårtab

Mesoterapi Mesohyal® er en yderst effektiv behandling mod hårtab (alopecia), der virker biologisk ved at tilføre hårbunden de komponenter, som er nødvendige for at opretholde vitaliteten. Ved mange små stik i hudens overflade tilføres et næringskompleks bestående af biotin (hele gruppe af vitamin B samt mineraler) hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioxidanter.

Effekt ses efter 3-5 behandlinger. Håret stopper med at falde af, og nyt hår vokser ud. Dog anbefales det at få minimum 5 behandlinger med 2 ugers mellemrum, som giver en længerevarende effekt i håret.

Vedligeholdelse: Behandling 1 gang hver 2. måned. Derudover kan man supplere med Tricology Treatment Hair Loss Shampoo med hovedbunds-revitaliserende effekt, der bekæmper hårtab hos både mænd og kvinder, og aktivt sænker hårtabets progression. Kompleksets sammensætning styrker blodgennemstrømningen, og fremmer næringsstoffer, stimulerer hårsækkene, og fugter håret.

Priser

1 Behandling Pris
3 ml. (1 område f.eks. øjne, overlæbe, hænder mm) Kr. 1.200
5 ml. (Hele ansigt samt evt lidt hals) Kr. 1.700
8 ml. (Hele ansigt, samt hals og decollete) Kr. 2.500

Kurbehandling med 8-14 dages mellemrum. 3 behandlinger i alt:

3 behandlinger Pris
3 ml. Kr. 3.000
5 ml. Kr. 4.300
8 ml. Kr. 6.500

Ønskes specialmaske pålagt efterfølgende tillægges kr. 125

Hårtab kurbehandling med ca. 14 dages mellemrum. 4-8 behandlinger i alt anbefales:

Behandling Pris
1 behandling Kr. 1.200
4 behandlinger Kr. 4.000

OM MESOTERAPI

Global antiaging

Ved mesoterapi Mesohyal®-behandlinger tilføres de værdifulde ingredienser direkte i huden, og man behandler effektivt tør og slap hud, rynker, grov og ujævn hudtone, solskader og acnear. Forskellige områder kan behandles for målrettet at bekæmpe alle aldringstegn: ansigt, hals, décollete, håndryggen, indersiden af arme, indersiden af ben og mave.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen udføres med en meget tynd nål, der tilfører huden hyaluronsyrer, der findes naturligt i kroppen. Derudover tilføjes en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler, NCTC 109, der alle hjælper med at reducere rynker og fine linjer, samt forbedrer hudens generelle tilstand, og gør den fastere. Det sker med små, lette stik i hudens overflade . Det er denne kombination af unikke næringsstoffer og mange små stik, som fugter og stimulerer hudens genopbygning (kollagensyntesen). Herved genvindes hudens styrke og glød, rynker reduceres, og hudens optimale fugtbalance genetableres. Man gå på arbejde på behandlingsdage og dyrke let sport samme dag.

Mesohyal ® produkter fra Mesoestetic® Pharma Group (Barcelona)

Mesohyal® produkter er den bredeste linje til mesoterapibehandlinger med CE mærke.
De kan kombineres, er sikre, og forbedrer øjeblikkeligt hudens tilstand med langvarige resultater.
Hyaluronsyresyrer, som er fundamentale komponenter for huden, er basis aktiv ingredienser i alle produkter. Den er bioteknologisk produceret, non animalsk og med høj koncentration.

Hvordan virker ingredienserne?

 • Hyaluronsyre
  Hyaluronsyren kompenserer for det naturlige tab af hyaluronsyre i huden og genskaber dermed hudens tykkelse og giver volumen. Det er et vigtigt element i huden, som sikrer hydrering og smidighed.
  Det resulterer i volumen, idet der bindes tilstrækkeligt fugt i hudens overflade. Desuden efterlader hyaluronsyre en luftgennemtrængelig film, der beskytter huden mod at udtørre.
 • 12 Vitaminer (A, B, C, E, I)
  Stimulerer vitale cellefunktioner
 • 24 Aminosyrer
  Tilskynder proteinproduktionen (elastin, kollagen)
 • 6 Coenzymer
  Støtter biokemiske reaktioner i vævet
 • 8 Mineraler
  Kompenserer for hudens mangler

TEST AF MESOTERAPI

HVAD

MESOTERAPI MESOESTETIC® er en rynkereducerende behandling. Ved små stik (0,5 mm) i hudens overflade tilføres et næringskompleks bestående af hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioxidanter. Ved behandlingen tilføres de værdifulde ingredienser direkte i huden, og man kan effektivt behandle tør og slap hud, rynker, grov og ujævn hudtone, solskader og acne-ar. Forskellige områder kan behandles for målrettet at bekæmpe aldringstegn i ansigtet, på halsen, décolleté, håndryggen, indersiden af armene, indersiden af ben og maven.

HVORDAN

Behandlingen udføres med en meget tynd nål, der tilfører huden de stoffer, der skal hjælpe med at reducere rynker og fine linjer, forbedre hudens generelle tilstand og gøre den fastere. Det sker med små, lette stik i hudens overflade. Det er kombinationen af næringsstoffer og mange små stik, som fugter og stimulerer hudens genopbygning, der får huden til at genvinde sin styrke og glød. Effekten ses bedst et par dage efter behandlingen, og det anbefales at få minimum tre behandlinger for et optimalt resultat.

Det lyder måske voldsomt med de mange stik, der fordeles over hele ansigtet, men de kan næsten ikke mærkes, ej heller af de fleste personer med lav smertetærskel. De steder, hvor rynkerne er ekstra dybe, skal nålen stikkes dybere ned i huden, og der er stikket mere tydeligt.

DOMMEN

Jeg har kunnet se på min hud, at jeg er blevet ældre. Især omkring øjnene og munden har jeg fået en del rynker. Jeg ror og tilbringer derfor meget tid udendørs, og jeg må erkende, at jeg ikke altid har været lige god til at passe på min hud ift. brugen af solcreme. Behandleren har været meget kompetent igennem hele forløbet, og jeg er blevet informeret grundigt om, hvad der skulle foregå og hvordan. Jeg besøger klinikken seks gange, og hvert besøg varer cirka en times tid, inklusiv lidt snak med behandleren. Selve seancen varer omkring en halv time.

Efter forløbet med kan jeg se en forskel i huden. Jeg ser mere frisk ud, og nogle af linjerne i huden er væk. Jeg kan især se en forskel ved mine problemområder omkring munden og ved øjnene. Min hud er samtidig blevet mere ensartet i overfladen, men på en meget naturlig måde. Jeg brugte også stærkt virkende produkter til hudpleje fra MESOESTETIC®, som reducerede mine pigmenter og forstærkede effekten efter behandlinger. Jeg kunne sagtens finde på at besøge klinikken igen – enten i forbindelse med en lignende behandling eller behandlinger, der kan vedligeholde de gode resultater.

Kilde: q.dk

Yderligere information om pris og behandling kan oplyses ved en gratis konsultation hos Slagelse Hudpleje Klinik på tlf. 58532079 eller book online på "Onlinebooking"-linket i toppen af hjemmesiden.

TOP