Glemt dine oplysninger?

Piercing

Vi har piercet professionelt siden 2002 og var de første som startede piercing i Slagelse og omegn - men grundet øget efterspørgsel på vores andre behandlinger i klinikken, har vi valgt p.t. IKKE at tilbyde piercing men alene piercing-smykker.

 

Vi anvender kun Titanium - da dette IKKE indeholder Nikkel

Man kan også bruge Kirurgisk Stål som er et billigere materiale - MEN Kirurgisk Stål indeholder Nikkel og er længere tid om at hele og kan give nikkelallergi. Derfor anbefaler vi først at skifte til en piercing ud til Kirurgisk stål 1 år efter en nylavet piercing, for huden skal være helet 100%, ellers kan opstå varigt nikkelallergi i kroppen.

Der rådgives omhyggeligt før, under og efter piercingen. Vi står til rådighed med god vejledning, som sikre at vores kunder føler sig i trygge hænder.

Vi arbejder med høje standarder, hvor kundens velvære og klinikkens hygiejne er første prioritet. Vi har læge og sygeplejerske tilknyttet klinikken.

Under 15 år kræves forældresamtykke. Husk legitimation.

Vi har et STORT udvalg i piercinger og får løbende nye varer hjem, så kig ind i klinikken og find et flot nyt smykke til din piercing.

Huller i ørene til børn 4-13 år

Ørepiercing med pistol i øreflippen til børn/unge mellem 4-13 år

Inkl. Sterilt titaniums smykke (nikkelfrit). Forskellige søde øreringe til pigerne og smarte smykker til drengene.

Ørene desinficeres og punktet opmærkes. Smykket ligger i en steril æske. Når man har valgt smykket bliver den sterile æske sat fast på pistolen. Først når æsken er sat fast på pistolen, fjernes låget fra æsken. Herefter sætter man pistolen på det opmærkede punkt og trykker let. Smykket sidder nu i øret. Det er selve smykket, som laver hullet.

Denne metode er den mest hygiejniske metode, som findes, da man slet ikke kommer i berøring med smykke eller pistol. Selve piercingen er smertefri. Der føles kun et meget let svien.

Priser

Behandling Pris
Ørepiercing inkl. smykke Kr. 250

TOP