Release Peeling

Dansk økologisk genvej til smukkere og glattere hud

Vi er glade for at kunne tilbyde dig Release Peeling behandling, der giver dig en smuk, glat og ensfarvet hud. Release Peeling er et dansk og økologisk produkt der arbejder på flere forskellige områder for din hud - på een gang i samme behandling.

Release Peeling har fantastisk effekt mod:

  • Rynker og dybe fuger
  • Alle former for ar
  • Akne og store porer
  • Pigmentforandringer
  • Tør hud
  • Smertefri fjernelse af uønsket fine hår

Vi anbefaler at du får en hudanalyse i forbindelse med din første behandling, så du kan få den rette rådgivning om hvordan behandlingen virker samt hvordan du passer din hud derhjemme. Vi lytter til dine ønsker for din hud, så vi i fællesskab kan opnå de bedste resultater.

Release Peeling anvendes både i forbindelse med ansigtsbehandling samt mod uønsket hårvækst, ar, rynker og pigmenter. Ved en behandling med Release Peeling vil din hud blive friskere, sundere og mere jævn, samt forbedre din huds evne til at optage næringsstoffer, som du efterfølgende anvender. (Vi anbefaler at man undgår solen i 2 dage efter en behandling med faktor SPF 50 i ansigtet)

Efter behandlingen vil din hud være glattere og se mere ensartet ud. Huden vil optage mere creme, end den plejer de første 3-5 dage efter behandlingen. Det er derfor vigtigt, at du efterfølgende anvender Rose Defense cremen i minimum 7 dage efter behandlingen, for optimal effekt. Når du har fået en Release Peeling skal du vente 2 dage med at bruge din egen peeling hjemme, da Release Peeling er en kraftig peeling, der allerede har arbejdet på din huds overfladehinde (eperdermis) og fjernet døde hudceller og huden har derfor brug for hvile.

Anbefalede Behandlingsintervaller:

SUPER OPRETTENDE BOOST til dit ansigt:

Release Peeling 1-2 gange om ugen alt efter hudens tilstand samt hjemmepleje med Rose Defense. Desto tættere behandlingerne er, jo hurtigere opnås det flotte resultat. Når resultatet er opnået, er det bedste vedligeholdelses interval 1 gang om måneden...

DYBDEVIRKENDE VEDLIGEHOLDENDE ANSIGTSPLEJE:

Release Peeling 1 gang om måneden samt hjemmepleje med Rose Defense og evt. tilhørende produkter.

Rose Defense til hjemmepleje, som indeholder bl.a. bivoks og sheasmør er en forudsætning for at få en Release Peeling idet produkterne arbejder sammen og du derved opnår den optimale effekt af behandlingen. Desuden anbefaler vi fra samme økologiske serie:

1. Eye Care 2. Evt. Hair Reducer 3. Ansigtsolien Ageless Night Care eller Golden Magic...

Herved har du den ypperste økologiske pleje af dit ansigt via dansk økologi med fantastisk effekt for dit ansigt og dit velvære med etik og sundhed for dig og miljøet :-)

Behandlinger

[easytable]
; Pris
Release Peeling Hele Ansigt; Kr. 595
Release Peeling Ansigt og Hals; Kr. 630
Release Peeling Hele Ansigt, Hals og Decollete; Kr. 695
Release Peeling Overlæbe eller Hage; Kr. 295
Release Peeling Overlæbe og Hage; Kr. 450
Release Peeling med Dybderens; Kr. 630
Release Peeling med Ansigtsmassage; Kr. 675
Release Peeling med Dybderens og Ansigtsmassage; Kr. 770
[/easytable]

TOP

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies.  Læs mere