Behandling med Restylane og Botox

At ældes med ynde er både pleje, genetik, kost og livsstil. Har du behov for en ekstra hånd til at bevare eller booste dit ydre for at matche din friske og adrætte indre følelse, tilbyder vi dig nye muligheder på Slagelse Hudpleje Klinik. Her er kun de bedste behandlere til dig godt nok.

For at imødekomme efterspørgslen og tilbyde muligheden for en tryg behandling i vante omgivelser, har vi opstartet et nyt samarbejde i januar 2016 og er glade for at præsentere jer for speciallæge Niels Beck-Thomsen, som har behandlet med Botox og Restylane fillers siden 2002 -  dermed er du i erfarne professionelle hænder ved fillers-behandlinger hos os. Se yderligere information under menupunkterne Restylane og Botox længere nede på denne side.

GRATIS Konsultation

Du kan booke en gratiskonsultation hos os, med en af vores erfarne behandlere med kosmetiske permanente fillers. Her får du en god faglig rådgivning samt vejledning om en optimal behandlingsløsning for netop dig og dine behov i overensstemmelse med dit ansigt samt dine ønsker

Din GRATIS konsultationen afholdes hos os med Dermatolog Niels Bech-Thomsen. Book tid til konsultation på info@slagelsehudpleje.dk eller ring til os på tlf. 5853 2079.

Permanent fillers-behandlere hos os:

Speciallæge Niels Bech-Thomsen (Botox) og Specialist Nina Kjær (Restylane)

RESTYLANE

Få volumen, fasthed, kontur og fugt til huden med Restylane samt reducering af dybe rynker og smalle læber

BOTOX

Færre rynker og imødekommende ansigt? Fjerner mimiske rynker nemt og effektivt

TOP