Restylane

Få volumen, fasthed, kontur og fugt til huden med Restylane samt reducering af dybe rynker og smalle læber

Hvad er Restylane?

Restylane er udviklet med henblik på effektivt at reducere fremkomsten af rynker og forbedre konturer, samt at forynge huden og give den volumen.

Restylane er en gel baseret på hyaluronsyre - et stof, som forekommer naturligt i kroppen. Gelen injiceres lige under huden, og gendanner volumen og struktur. Resultaterne ses straks, og varer længe, uden at være permanente.

Hvordan foregår Restylane-behandling?

Inden behandlingen køles huden ned med køleposer, hvorefter Restylane, som indeholder det lokalbedøvende middel, injiceres i huden efter den aftalte plan.

Behandlingen tager mellem 20-40 minutter, og en konsultation er nødvendig inden behandlingen, hvor pris og forventet resultat oplyses.

Priser

Fra kr. 1.800. Nærmere pris aftales under din konsultation.

Bivirkninger af behandling

Restylane er produceret i Sverige. Produktet er førende på markedet for anti-age med fillers, og har nået over 20 millioner behandlinger verden over. Restylane er en sikker behandling, som meget sjældent resulterer i uventede reaktioner i huden. Almindeligvis forekommer let til moderat rødme, kløen og hævelse efter en Restylane-behandling, som almindeligvis forsvinder i løbet af 1 til 2 dage for hver behandling. I sjældne tilfælde kan der gå lidt længere tid.

TOP