Contour Wrap

Gør som Hollywoodstjernerne: brug 2 timer på slankewrap og gå en kjolestørrelse ned

Silky Oaks Contour Wrap var oprindeligt en terapeutisk behandling, beregnet til medicinsk behandling af lever og nyrepatienter. Men nu anvendes Contour Wrap først og fremmest i skønhedsplejen p.g.a den slankende effekt.

Contour Wrap renser og opstrammer huden, afgifter kroppen. Gør ar, graviditetsstriber og cellulitis mindre synlige og resulterer i et STORT OG BLIVENDE CENTIMETERTAB.

Også god til dem, som blot ønsker at blive fri for alle deres gifts- og affaldsstoffer. Egner sig til alle, der ønsker at se godt ud og føle sig veltilpas - HURTIGT!!! Vælger man en kurbehandling skal dette bruges indenfor 3 måneder - ellers betegnes det som fuld pris, da det ikke er et klippekort.

Behandling Pris
1 behandling Kr. 750
Kur af 3 behandlinger (1 x ugentligt) Kr. 2.000
Opfølgning efter Kur: 1 Contour Wrap behandling senest 8 uger efter Kr. 670

Vægttabsgaranti

Vi garanterer, at du taber MINDST 15 cm ved første behandling ellers er det GRATIS (forudsat at vi har set dig først). Vi giver også en garanti på, at du vil opretholde dit tab i 30 dage, da det ikke er et væsketab.

LPG Endermologie

Endermologie er en patenteret, naturlig hudbehandlingsform, der bearbejder de dybereliggende lag i huden og forsigtigt bekæmper de synlige aldringstegn indefra og ud. Behandlingerne giver hurtigt et synligt og mærkbart resultat

Alle, der ønsker at få en slankere og mere velformet krop samt en glattere og fastere hud, vil nyde denne afslappende behandling. Vælger man en kurbehandling skal dette bruges indenfor 3 måneder - ellers betegnes det som fuld pris, da det ikke er et klippekort.

Behandling Pris
1 behandling Kr. 500
Kur af 10 behandlinger (2 x ugentligt) incl. personlig dragt Kr. 3.500
Kombinering: 3 x Contour Wrap + 5 x LPG Kr. 3.950
Opfølgning efter Kur: 1 LPG behandling senest 4 uger efter Kr. 350

   

TOP