Smileffect Tandblegning - Nænsomt, effektivt og sikkert

Smileffect med smileZERO® GEL (EU-godkendt)

SmileZERO Gel

Hvad er Smileffect?

Ønsket om hvide tænder har eksisteret i mange århundreder.... Hvide tænder var og er en forskønnelse og et hvidt smil udstråler velplejet sundhed og skønhed - der fremmer selvtillid og en følelse af velvære. Smileffect er verdens første, der tilbyder et alternativ til den traditionelle tandblegning hos tandlæger m.v.

Smileffect med smileZERO® gel, er produceret i Tyskland, indeholder et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED-lys, imens du afslappet sidder i vores ergonomiske "ægge-stol" og kan nyde roen under behandlingen - få et sundere og hvidere smil på 45 minutter :-)

Hurtig og sikker vej til et hvidere smil med Smileffect: Pris kr. 995

SmileZERO® gel blegemidlet, der anvendes ved Smileffect behandlingen, trænger ind i tandoverfladen aktiveret af LED-lys, der reagerer på den misfarvede tandemalje. Gelen reagerer kun på tandoverfladen, uden påvirkning af tandkød og tandemalje. Behandlingen er 100% kosmetisk. Blegningen holder op til ca. 1 år, afhængig af indtagelse af farvede fødevarer og tandhygiejne. Ved behandlingen opnår man en farveforskel på 2-9 toner - spørg din behandler for et eksempel på vores tand-farveskala.

smile zero gel

(Der er lavet bestemmelser for koncentration af kosmetisk tandblegning via Europa-kommisionen, som er foreskrevet d. 5.marts 2010 . Kosmetiske tandblegningsmidler må maksimalt have en koncentration på 0,1% hydrogenperoxid. Højere værdier for kosmetiske tandblegning er ikke tilladt for salg i EU)

OBS! Pas på efterligninger!!  Vi bliver ofte adspurgt vedr. billige produkter og efterligninger. Pas på disse billige produkter fra internettet. Ofte sælges produkter med en meget høj koncentration af peroxid, disse kan give smertefulde bivirkninger på tandkødet og der kan ligeledes opstå tandsmerter. - så du bør altid anvende den originale smil ZERO gel.

SmileZERO® gel overholder de ufravigelige bestemmelser i Europa-Kommissionen. SmileZERO® gelen er testet, godkendt og overholder bestemmelserne i EU inden for kosmetisk tandblegning. SmileZERO® gelen indeholder og frigivesr 0,1 % hydrogenperoxid (brintoverilte). Højere værdier inden for kosmetisk tandblegning er forbudt i EU.

Vi garantere et lovligt produkt samt et produkt af højeste kvalitet.

SMILEFFECT INDHOLTSSTOFFER:
GLYCERIN, UREA PEROXIDE, METHYLPARABEN, CARBOMER, MENTHA PIPERITA OIL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TROMETHAMINE

Hvorfor bliver tænder misfarvede?

Det er der mange årsager til. Det afhænger af farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak. Indtagelse af antibiotika, helt tilbage i barndommen, kan også være ansvarlig for, at ens tænder bliver mere gullige og alder har også en vigtig faktor. - Men man er aldrig for gammel til at få en tandblegning, så længe man opfylder nogle ganske få kriterier.

 

Hvordan fungere SmileZERO® GEL?

SmileZERO® gelen bliver aktiveret af LED lyset og starter hermed en kemisk process, hvor de farvede molekyler hurtigt og sikkert oxideres og derved nedbrydes.
.

HVORNÅR SKAL DU IKKE FÅ EN TANDBLEGNING?

SmileZERO® gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først.

Er nogle type tænder lettere at blege end andre?

Ja, som regel er gule tænder lettere at lysne . Jo mere grå tænderne er i nuancen , jo vanskeligere er de at blege.
.

Hvad skal du lægge mærke til efter behandingen?

Der er en eftervirkning på ca. 1 time efter behandlingen, hvor der kan forekomme hvide pletter på dine tænder. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgåes 2 døgn efter behandlingen.
.

Hvor længe holder tandblegningen og hvad kan du gøre for at forlænge holdbarheden?

Blegningen med Smileffect holder i op til 1 år, afhængig af tandpleje og forbrugsvaner. Smileffect gel på 0,1 overholder bestemmelserne i følge Europa-Kommissionen fra marts 2010, der indbefatter en maksimal koncentration på 0,1% hydrogenperoxid. Højere værdier for kosmetisk tandblegning er ikke tilladt i EU.
For at forlænge holdbarheden af Smileffect behandlingen, anbefaler vi daglig hjemmebrug af Smileffect Whitening Foam efter tandbørstning.
TOP