Vipper og Bryn

Giv dit hverdagslook et naturligt løft med smukke bryn formet af en professionel behandler: Bryn der indrammer dine øjne og giver dit ansigt karakter

Velformede bryn og flotte vipper, der passer til netop dit ansigt, giver et velplejet udtryk, samt et løft til dine øjne.

Lige nu er tidens brynlook: Naturlige og markante bryn.

Mangler dine bryn farve, finder vi den helt rigtige farve til dig netop dig, med en holdbarhed på 2-5 uger. Holdbarheden afhænger af, hvor mørke du ønsker, brynene skal være som udgangspunkt, samt hvor meget sol/saltvand, de udsættes for, og hvilke type hår og tæthed dine bryn har.

Farvning af vipper giver dybde til øjnene, samtidig med at du ser friskere ud og vipperne syner længere. Vi anvender blåsort til dine vipper, såfremt du ikke har andre ønsker. Farvning af vipper kan med fordel kombineres med Lash Lift, hvor dine bryn gives et semipermanent buk. Bestil tid til Lash Lift hos en af vores dygtige elever.

Bryn: Den rigtige form på dine bryn indrammer dit ansigt og giver karakter. Flotte vipper og velformede bryn, der passer til dig, giver derudover et markant løft til øjnene. Udover retning tilbyder vi også farvning, som giver dig et ekstra velplejet look.

 

Lash lift: Permanent vippebuk. Med et lash lift holder dine vipper en bukket facon, præcis som de gør efter brug af en lash curler. Et lash lift holder dog meget længere, ca. en måned. (Obs: Fås kun som elevbehandling).

 

Eyelash Extensions: Påsætning af smukke, falske vipper på dine egne, naturlige vipper. Eyelash extensions giver et dramatisk look til øjenvipperne uden brug af mascara. (Obs: Fås kun som elevbehandling.)

Priser

Pris
Retning af bryn Kr. 110
Farvning af bryn Kr. 110
Farvning af vipper Kr. 110
Retning og farvning af bryn Kr. 180
Retning af bryn samt farvning af vipper Kr. 190
Farvning af vipper samt farvning af bryn Kr. 190
Retning og farvning af bryn samt farvning af vipper Kr. 240
Lash lift (kun elevbehandling) Kr. 275
Eyelash Extensions - nyt sæt (kun elevbehandling) Kr. 600
Eyelash Extensions - genopfyldning (kun elevbehandling) Fra Kr. 300

TOP