Vipper og Bryn

Giv dit hverdagslook et naturligt løft med smukke bryn formet af en professionel behandler: Bryn der indrammer dine øjne og giver dit ansigt karakter

Velformede bryn og flotte vipper, der passer til netop dit ansigt, giver et velplejet udtryk samt et løft til dine øjne.

Lige nu er tidens bryn-look: Naturlige og markante bryn.

Mangler dine bryn farve, finder vi den helt rigtige farve til dig netop dig, med en holdbarhed på 2-5 uger afhængig af, hvor mørke du ønsker brynene skal være som udgangspunkt, hvor meget sol/saltvand de udsættes for samt hvilke type hår og tæthed dine bryn har.

Farvning af vipper giver dybde til øjnene, samtidig med at du ser friskere ud og vipperne syner længere. Vi anvender blåsort til dine vipper såfremt du ikke har andre ønsker.

Bryn: Den rigtige form på dine bryn indrammer og giver dit ansigt karakter. Flotte vipper og velformede bryn der passer til dig, rammer dit ansigt ind og giver et løft til øjnene. Mangler brynet lidt farve, så finder vi den rigtige farve til dig. Dette kan også gøres permanent (Se under Makeup/Permanent makeup)

Vipper: Farvning af vipper giver dybde til øjnene, samtidig med at du ser friskere ud.

Eyelash Extension: Vi har mere end 10 års erfaring med extensions via egen import og kurser samt altid opdateret med seneste teknik og trends, som sikrer dig et godt resultat. Du kan læse meget mere om Eyelash Extensions her.

Du kan få de flotteste vipper ved hjælp af kunstige vipper, som bliver limet på enkeltvis med 1 vippe ad gangen ovenpå 1 af dine vippehår. Der limes mellem 30-50 kunstige vippehår på pr. øje. Ofte ønskes mere markante vipper herved anvendes seneste vippe ekstensions-teknik: Volume..Spørg din vippeteknikker, hvad der vil passe bedst til dine vipper efter hvilket look du ønsker. Vi anbefaler anvendelse af tilhørende extensions produkter til hjemmebrug for at fremme holdbarheden + LashFood for at fremme væksten af dine egne vipper, for at reducere slid på dine vipper med extensions.

Priser

Pris
Retning af bryn Kr. 110
Farvning af bryn Kr. 110
Farvning af vipper Kr. 110
Retning og farvning af bryn Kr. 180
Retning af bryn samt farvning af vipper Kr. 190
Farvning af vipper samt farvning af bryn Kr. 190
Retning og farvning af bryn samt farvning af vipper Kr. 240

TOP