Vipper og Bryn

Giv dit hverdagslook et naturligt løft med smukke bryn formet af en professionel behandler: Bryn der indrammer dine øjne og giver dit ansigt karakter

Velformede bryn og flotte vipper, der passer til netop dit ansigt, giver et velplejet udtryk samt et løft til dine øjne.

Lige nu er tidens bryn-look: Naturlige og markante bryn.

Mangler dine bryn farve, finder vi den helt rigtige farve til dig netop dig, med en holdbarhed på 2-5 uger afhængig af, hvor mørke du ønsker brynene skal være som udgangspunkt, hvor meget sol/saltvand de udsættes for samt hvilke type hår og tæthed dine bryn har.

Farvning af vipper giver dybde til øjnene, samtidig med at du ser friskere ud og vipperne syner længere. Vi anvender blåsort til dine vipper såfremt du ikke har andre ønsker.

Bryn: Den rigtige form på dine bryn indrammer og giver dit ansigt karakter. Flotte vipper og velformede bryn der passer til dig, rammer dit ansigt ind og giver et løft til øjnene. Mangler brynet lidt farve, så finder vi den rigtige farve til dig. Dette kan også gøres permanent (Se under Makeup/Permanent makeup)

Vipper: Farvning af vipper giver dybde til øjnene, samtidig med at du ser friskere ud.

Priser

Pris
Retning af bryn Kr. 110
Farvning af bryn Kr. 110
Farvning af vipper Kr. 110
Retning og farvning af bryn Kr. 180
Retning af bryn samt farvning af vipper Kr. 190
Farvning af vipper samt farvning af bryn Kr. 190
Retning og farvning af bryn samt farvning af vipper Kr. 240

TOP