Er du vores næste elev?

Kosmetologuddannelse hos Slagelse Hudpleje Klinik (P.T. UNDER OMSTRUKTURERING, YDERLIGERE INFO KOMMER SNART. KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFO)

Kosmetologuddannelsen

Slagelse Hudpleje Klinik er godkendt som professionelt praktiksted for Innowells spændende kosmetologuddannelse til Lægeeksam. Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut. Dette betyder, at du kan tage uddannelse til Kosmetolog via Innowells populære fjernundervisning kombineret med en professionel og virkelighedsnær praktik hos Slagelse Hudpleje Klinik.

Kombinationen af fjernundervisning og praktik i en "rigtig" klinik giver mange fordele. Du kan tage kosmetologuddannelsen mens du har et fuldtidsarbejde, eller mens du er ledig og modtager dagpenge. Dette er muligt, da du kan stå til rådig for arbejdsmarkedet under hele uddannelsen.

Den virkelighedsnære praktik hos Slagelse Hudpleje Klinik giver en god indsigt i hvordan man driver en professionel klinik og dette styrker dine konkurrencemuligheder som selvstændig, samt gør dig til en eftertragtet arbejdskraft. Ligeledes giver den praktiske læring, i en "rigtig" klinik, et solidt fundament af tryghed, erfaring og kompetence til at blive en professionel kosmetolog.

Højeste uddannelseskrav

Uddannelsen til Lægeeksam. Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut opfylder Dansk Behandlerforbunds, Sundhedsstyrelsens og SKATs uddannelseskrav til "anden egentlig sundhedspleje", hvilket betyder, at med en kort efteruddannelse vil det være muligt at blive momsfritaget på behandlinger, som hører under denne gruppe.

Ligeledes vil en kosmetolog fra Innowell og Slagelse Hudpleje Klinik kunne blive registreret hos Dansk Behandlerforbund i den mest prestigefyldte gruppe af behandlere.

Kosmetologuddannelsens kompetencer
En Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut har en stor kompetence i eksklusive behandlinger, samt har en høj teoretisk viden i kosmetologi. Her følger et lille udsnit af Kosmetologens viden og kompetencer:

 • Klassiske ansigtsbehandlinger (bl.a. teenager, mænd, luksuriøse m.m.)
 • Intensive ansigtsbehandlinger (bl.a. frugtsyre, opstramning, vitamin c m.m.)
 • Pedicure og manicure
 • Makeup
 • Hårfjerning med sukker og alm. voks
 • Farvning af vipper og bryn, samt retning af bryn
 • Hudplejeprodukter
 • Biokemi
 • Hudterapi
 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære
 • Psykologi og kommunikation
 • Salgsteknikker med mere

Prøv gratis kosmetologuddannelsen

Har du lyst til gratis at afprøve denne spændende og populære kosmetologuddannelse, er du velkommen til at få en guidet rundvisning via telefon til Innowells studievejledningen. Her vil Innowell introducere dig for et læringsmiljø, der er så spændende og pædagogisk opbygget, at alle uanset forudgående kendskab til IT kan studere.

Endvidere er du velkommen til at besøge Slagelse Hudpleje Klinik til en spændende rundvisning og en snak om den praktiske del.

Flere oplysninger om kosmetologuddannelsen

Har du lyst til at vide mere om uddannelsen så kontakt Slagelse Hudpleje Klinik på info@slagelsehudpleje.dk eller ring til Katja på 58532079.

Du kan også klikke ind på www.innowell.net eller ring 98901080 mandag-torsdag 9-16 for flere oplysninger.

Priser og forslag

Forslag 1

TOP