Persondatapolitik

Din persondata som kunde

Persondatapolitik

Slagelse Hudpleje Klinik og Cosmetic Lasers behandling af personoplysninger

Slagelse Hudpleje Klinik og Cosmetic Laser behandler dine oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning og denne persondatapolitik.

  • Behandlingsgrundlag
  1. I henhold til persondataforordningen er databehandling af kunders persondata automatisk tilladt, hvis dette er for at lave ydelser, som kunden beder os om at udføre. 
  • Personoplysninger
  1. Slagelse Hudpleje Klinik og Cosmetic Laser behandler dine oplysninger for at kunne opfylde vores aftale med dig i forbindelse med behandling. Vi indsamler oplysninger såsom:
    1. Kontaktoplysninger: Fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer, email, køn, fødselsdato, kundenummer og CPR (for Cosmetic Laser).
    2. Din historik bestående af tidligere og kommende behandlinger samt indkøbte produkter.
    3. Din journal. I din journal opbevarer vi data angående dine behandlinger for at give dig effektiv og sikker behandling. Din journal vil ikke indeholde følsomme oplysninger, som ikke er relevante for den service, vi tilbyder dig. Således vil eksempelvis trosretning seksuelle forhold mv. ikke nævnes.
  • Anvendelse af dine personoplysninger
  1. Formålet med indsamlingen af dine oplysninger er at kunne levere en optimal, personlig behandling og service med grundlag i netop dine behov.
  2. Vi behandler kun oplysninger om dig, der er relevante for behandling, og vi indhenter ikke flere oplysninger ud over, hvad der er tilstrækkeligt for at udføre behandling.
  • Opbevaring af dine personoplysninger
  1. Dine oplysninger opbevares i vores bookingsystem CBit (cbitbooking.com). CBit er således databehandler, mens vi, Slagelse Hudpleje Klinik og Cosmetic Laser, er dataansvarlige ift. din data.
  2. Dine oplysninger lagres inden for EU og EØS, og er derfor altid omfattet af GDPR og anden EU-lovgivning.
    Vi er ansvarlige for sikkerheden af din data. Vi og vores databehandler har sikkerhedsforanstaltninger, sådan at vi beskytter din data mod alle former for misbrug. Vi sørger for, at din data altid behandles i forbindelse med gældende regler om personoplysninger.
  3. For kunder, der modtager behandling med Nordlys-lasermaskine, opbevares persondata lokalt i vores lasermaskine, og bliver ikke udleveret til andre.
    1. Kundens lasersamtykkeerklæring opbevares lokalt i et aflåst arkiv.
  • Deling
  1. Vi kan dele dine oplysninger med samarbejdspartnere, såfremt det vil være nødvendigt for at kunne opfylde vores aftale med dig.
  2. Vi kan derudover dele dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet hertil af offentlige eller retslige myndigheder.
  3. Der foreligger en fortrolighedsaftale samt gensidig fortrolighedsaftale for medarbejdere hos Slagelse Hudpleje Klinik og Cosmetic Laser samt dennes samarbejdende klinikker med retningslinjer for databehandling af personoplysninger, såfremt det skulle blive relevant for dine behov som kunde, at oplysninger deles mellem Slagelse Hudpleje Klinik og Cosmetic Laser eller Cosmetic Laser og eventuelle andre tilknyttede klinikker.
  • Sletning af dine personlige oplysninger
  1. Vi opbevarer ikke dine oplysninger længere, end det er nødvendigt for vores opfyldelse af aftalen med dig, eller for opfyldelse af lovkrav.
  2. Du kan til enhver tid kontakte os for at få dine oplysninger slettet.
  • Sikkerhed
  1. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sørge for, at dine oplysninger misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
  • Dine rettigheder
  1. Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har om dig.
  2. Du kan til enhver tid kræve berigtigelse af eventuelle fejl i vores data om dig, gøre indsigelse, eller begrænse vores håndtering af dine personoplysninger.
  3. Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, sker dette til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.
  • Videoovervågning
  1. Vi gør opmærksom på, at vi i klinikken benytter videoovervågning af klinikkens fællesrum for optimal service samt af sikkerhedsmæssige årsager.
  2. Disse optagelser slettes efter 30 dage.

Hjemmesidepolitik

Din persondata på vores hjemmeside

Cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kommenterer på blog-opslag, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller anden brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med deltagelse i konkurrencer at vi beder om disse oplysninger.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, til at kunne levere de services du har efterspurgt (fx. nyhedsbreve) og til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes udelukkende som beskrevet under afsnittet "Formål".

Vi benytter herudover en tredjepart til opbevaring og behandling af data. Denne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@slagelsehudpleje.dk

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Slagelse Hudpleje Klinik
Løvegade 16
4200 Slagelse
Telefon: 5853 2079
Email: info@slagelsehudpleje.dk

TOP